Raq Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) http://www.otwarciesezonu.pl/index.php byłem polecan dużo się dzieje nawet był taniec go-go co 1h za free ale nie wiem jak w tym roku - ogólnie polecam Edytowane 17 Marca 2014 przez Raq (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 26.04.2014 - rozpoczęcie sezonu w Licheniu, Częstochowie, Warszawie. Ciekawe gdzie jeszcze będzie tego dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Częstochowa jest 12 i 13 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak w marcu to chyba już była 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W Częstochowie jedno jest 12/13 kwietnia organizowane przez p. Wegrzyna a drugie 26 kwietnia organizowane przez Czestochowe - przynajmniej taką informację uzyskałem na forum Częstochowskich Motocyklistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zależy jak na to spojrzeć. Licheń i Częstochowa bardziej nastawione na msze i takie tam pitolenie, a Warszawa to typowy przelot pokazy zabawa itd. Klientów nie zabraknie i tu i tu i tu. Chętnie wybiorę się tam gdzie większość. Więc poczekam na deklaracje i dołącze w przeddzień. Pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak w marcu to chyba już była k**wa Grzesiu, że przegapiliśmy?????? :P 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 12,13 to teraz w tygodniu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A widzisz Marta mogliśmy pojechać w tamtym tygodniu do Częstochowy , a my to przegapiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Mi też jakoś tak te msze średnio leżą Edytowane 17 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bo przejrzeniu galerii również wybrałbym Warszawę... ciekawe atrakcję, bez zbędnych ceregieli typu - msze itp. krótkie szybkie poświęcenie motocykli i to wszystko. Ciekawe konkursy, na pewno będzie się tam działo Także 26.04 obieram kierunek na stolicę A na msze zamiast jechać 100km do Częstochowy to można sobie skoczyć do katedry, to samo, a bliżej Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Namówiliście mnie na Wawe Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ja osobiście nie cierpię Warszawy ,słyszę wa to włosy mi stają ,a malutko ih 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To może zrobią że 26 to będzie otwarcie sezonu w Polsce!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 @kosmaty dzisiaj przypomniał, że trzeba jechać więc szykować moto Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja będę. W drodze powrotnej pamiętać o obstawce w kurowicach. 2 Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Gdzie robimy jakąś zbiórkę i o której? Pasowało by być w wawie na 11/12. Może Orlen na wylocie na stryków w okolicach godziny 10? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Najlepiej gdzieś w Łodzi żeby razem ruszyć w stronę Wa-wy. Jakieś propozycje? Gabi na Włókniarzy? jakiś McDonald? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Może Orlen na wylocie na stryków w okolicach godziny 10? Pytanie tylko czy nie lepiej polecieć starą trasą na Brzeziny i Rawę Mazowiecką bo jest dobra droga. Później na Grójec (bo na Mszczonów roboty drogowe wokół) i do Wawy.. Autostradą fajnie, ale nudno i będzie dzidowanie więc spalanie wzrośnie Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 a nie lepiej leciec na autoban od rana a spowrotem na spokojnie na Łowicz, i przy okazji o Nieborów i Arkadie zahaczyć i na Łódź? PS. Czy ma ktoś możliwość zabrać moją koleżankę na plecak na rozpoczęcie? Przyszła motocyklistka, w trakcie egzaminu na A, więc ogarnia Dodam, że nawet bardziej niż urodziwa, blond włosy Ja niestety nie mogę z powodu mojej drugiej połowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dodam, że nawet bardziej niż urodziwa, blond włosy Przekonałeś mnie! . . . A nie.. ja jednak nie mam miejsca dla pasażerów Czekamy co reszta grupy autostrada vs. krajówki. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kluczowe pytanie to o której. Trasa jak dla mnie może być dowolna, chociaż preferuję krajówkę chyba jednak. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Widzę, że nie mamy po co jechać do Warszawy: Otwarcia Sezonu „takiego jak w latach ubiegłych” nie będzieW końcu na kilka dni przed imprezą urzędnicy z Bemowa ODEBRALI NAM DOSTĘPU DO TERENU w „swojej dzielnicy”. Pretekstem odmowy było to że robimy manifestacje w sprawie „Wpuszczenia motocyklistów na BUS PASY”. Na nic zdały się wyjaśnienia że podpisy pod taką petycją zbieramy już od 3 lat i do tej pory władzom Dzielnicy to nie przeszkadzało. Cóż, jak polityk chce - to zawsze jakiś pretekst znajdzie, jak nie taki to inny.Tak czy inaczej władze dzielnicy Bemowo nie życzą sobie motocyklistów na swoim terenie. Nie chcą żebyśmy przeprowadzali konkursy, palili gumę, słuchali muzyki w ich parku a nawet byśmy święcili motocykle, co w przeddzień kanonizacji JP II jest już pomysłem mocno chorym.Okłamywali nas przez przeszło 3 miesiąca by za pięć dwunasta ODEBRAĆ teren. Gdyby urzędnicy z Bemowa powiedzieli to od razu = KILKA MIESIĘCY TEMU to byśmy zrobili imprezę bezpłatną gdzie indzie lub płatna tam gdzie w poprzednich latach. Teraz to nawet nie ma z kim rozmawiać; Naczelnik Wydziału Kultury został odwołany w związku z ostatnią aferą na Bemowie – nowego naczelnika jeszcze nie ma, burmistrz zresztą też odwołany …Więcej informacji tutaj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek80 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 To lipa. Też miałem się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 hehe co za kutaśniki, najlepiej odebra, zabrać zabronić wszystkiego. To zostaje w takim razie obstawa w kurowicach o 16 i tyle https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi