sylwia Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Gdzie w Łodzi mozna wymienic podeszwy w butach motocyklowych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Podłączam się pod pytanie gdyż sam muszę wykonać taką operację na swoich kapciach. Zakładam, że pewnie szewc coś takiego zrobi ale który i gdzie go można znaleźć? Dzięki za wszelkie info. Pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Krzysztofu ty masz szewca jakoś w okolicy w wieżowcu przy traktorowej obok Alior banku zdaje się. Ciężko wypatrzyć bo to tylko drzwi bez żadnych mega szyldów ale jeszcze niedawno tam był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Polecam Trapera na zielonej. Sprawdzony wielokrotnie przez nas. Drogi, ale za porządną robotę trzeba zapłacić. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Można spróbować na Berlińskiego 6 (Bałuty okolice Bałuckiego Rynku) zakład wygląda kiepsko ale facet naprawiał za grosze wszystkie udziwnione buty mojej małżonki także może i takie rzeczy też umie. Niestety nie mam nr tel to było kilka lat temu i trzeba by sprawdzić czy jeszcze tam sobie dłubie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 czyż to nie jest piękna rzemieślnicza robota? warto obejrzeć do końca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No i masz buty z indeksem prędkości do 90 km/h :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Polecam Trapera na zielonej. Sprawdzony wielokrotnie przez nas. Drogi, ale za porządną robotę trzeba zapłacić. hmm... Pan z "Traper-Serwis" Pracowni Szewskiej" spojrzał na buty i powiedział, że motocyklowych nie robią. Nowe trzeba kupić. Czyli Traper z Zielonej 25 odpada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Ja swoje robiłem w tamtym miesiącu na Rzgowskiej nr.93 koszt 30 zł. ładna robota. Edytowane 19 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 można i na drewnowskiej tylko butów nie wyważam co innego z kółkami ps.krzysztofu pamięć cię zawodzi co i gdzie można zrobić? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zależy co było do roboty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Krzysztofu ty masz szewca jakoś w okolicy w wieżowcu przy traktorowej obok Alior banku zdaje się. Ciężko wypatrzyć bo to tylko drzwi bez żadnych mega szyldów ale jeszcze niedawno tam był Wracam z roboty zamulony to pewne rzeczy mi umykają. Sprawdzę to. Ja swoje robiłem w tamtym miesiącu na Rzgowskiej nr ok.91 koszt 30 zł. ładna robota. Tak się składa ze jutro będę na Chojnach wybadam lokalizacje i dam wieczorem znać co ustaliłem. można i na drewnowskiej tylko butów nie wyważam co innego z kółkami ps.krzysztofu pamięć cię zawodzi co i gdzie można zrobić? Pamięć mam świetną ale krótką i wybiórczą hehehe wiem wiem drogi kolego że jak problem z gumą to do Ciebie Aktualnie poszukuję gumiarza od podeszw. Świetna sprawa, że SiDi robi takie elementy do wymiany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Udalo sie :-) Wileńska 45 Szacowany koszt 30 zl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 masz szewca jakoś w okolicy w wieżowcu przy traktorowej obok Alior banku zdaje się. Ciężko wypatrzyć bo to tylko drzwi bez żadnych mega szyldów ale jeszcze niedawno tam był Ola nie wiem skąd masz te informacje ale dzisiaj byłem, sprawdziłem i nie ma. Co więcej, pokonałem swoją nieśmiałość i zagadałem do "laski" tak na oko w wieku 60+ (pomyślałem, że na pewno jest rdzenną mieszkanką zacnego Teofilowa) i Pani mi powiedziała że tego szewca to tutaj nie ma od ho ho albo dłużej Wiec Ola moje pytanie brzmi, jak niedawno byłaś na Teo? Udalo sie :-) Wileńska 45 Szacowany koszt 30 zl Rozumiem, że na razie oddałaś. Po odbiorze to się pochwal czy polecasz. Bo jeśli tak, to na Twoją odpowiedzialność też skorzystam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Udalo sie :-) Wileńska 45Rozumiem, że na razie oddałaś. Sylwia, jakieś nowości w temacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pod koniec tygodnia mają być gotowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Na naszym ozorkowskim profilu motocyklistów zareklamowała się taka oto firma: klik może się komuś przyda. Pozdro Edytowane 26 Marca 2014 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To i ja się podzielę moją naprawą butów. Cena 25 zł, w tym: szycie kawałka uszkodzonej skóry + nowe podbicie obcasów + załatanie 2 uszkodzeń w podeszwie przedniej części stopy. Wg mnie robota ok, mogło by być lepiej ale trzyma się bardzo solidnie i na bank starczy na kolejne sezony. Wykonawcą jest szewc z kamienicy obok (Pabianicka 46 chyba). A po robocie wygląda to tak (niestety zdjęcia na szybko robione telefonem stąd słaba jakość): 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czy któryś z wymienionych "majstrów" jest w stanie wymienić całe podeszwy? Pozdrawiam Sailor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czy któryś z wymienionych "majstrów" jest w stanie wymienić całe podeszwy? Pozdrawiam Sailor Hej, jak będziesz oddawał Tomka to dam Ci namiar na naszego szewca 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi