panfillo Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 W internecie każdy jest hardy. 1 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Wczoraj na Pabianickiej pierdykany pejs na rowerku mając ścieżkę wjechał mi prosto pod autobus odruchowo z hamowałem tylko po co, ludziska mało nie pospadały a kutas pojechał. Ktoś by spadł a ja w czarnej d*pie, znów bym przerobił bliźniakiem został na miejscu świadkowie kamery. I jednego pejsa mniej 0 Cytuj
Aras Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 W dniu 18.03.2014 o 11:22, LUBIANY napisał(a): pierdykany pejs Z takimi prymitywnymi epitetami to idź na stadionik piłkarski. Zdobędziesz poklask i uznanie. 1 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Grzesiu niestety taki już ludzki odruch - ratować życie debila nie myśląc o tych w środku. Dlatego ja już w Łodzi jeżdżę z wideorejestratorem na przedniej szybie. Jeszcze tylko trzeba się oduczyć gwałtownego hamowania przed debilem na rowerze - bo rowerzystą nazywać takiego nie wolno - i będzie git Grunt, żeby chociaż lekko zahamować, żeby nie było, że zaniechaliśmy działania na rzecz uniknięcia zagrożenia w ruchu. Bezpieczeństwo ogółu ponad bezpieczeństwem bezmózgiej jednostki! 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.pl Tomek Kulik - instruktor motocyklowy, napisał(a): Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Rekomendowane odpowiedzi