panfillo Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W internecie każdy jest hardy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wczoraj na Pabianickiej pierdykany pejs na rowerku mając ścieżkę wjechał mi prosto pod autobus odruchowo z hamowałem tylko po co, ludziska mało nie pospadały a kutas pojechał. Ktoś by spadł a ja w czarnej d*pie, znów bym przerobił bliźniakiem został na miejscu świadkowie kamery. I jednego pejsa mniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 pierdykany pejs Z takimi prymitywnymi epitetami to idź na stadionik piłkarski. Zdobędziesz poklask i uznanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Grzesiu niestety taki już ludzki odruch - ratować życie debila nie myśląc o tych w środku. Dlatego ja już w Łodzi jeżdżę z wideorejestratorem na przedniej szybie. Jeszcze tylko trzeba się oduczyć gwałtownego hamowania przed debilem na rowerze - bo rowerzystą nazywać takiego nie wolno - i będzie git Grunt, żeby chociaż lekko zahamować, żeby nie było, że zaniechaliśmy działania na rzecz uniknięcia zagrożenia w ruchu. Bezpieczeństwo ogółu ponad bezpieczeństwem bezmózgiej jednostki! 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi