Simin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jakby co to ja już napisałem do kulikowiska, to z listy można mnie usunąć. Wracam na kołach po skoleniu (o ile będzie jeszcze mijesce ) 0 Cytuj
Rebel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 @moto tomasz, jakoś mnie to nie dziwi, że jest problem z Twoim szefem. Bez złośliwości: mogę mieć Ducato z przyczepką, czyli 2 moto i 2 kierowców oprócz siebie mogę zabrać, po kosztach czyli non profit :-) 0 Cytuj Live slow!!!
SMmaciek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Czyli co Panowie? Jest szansa na transportt widze:) @motoTomasz: za szkolenie płacimy na miejscu, czy u Ciebie jakos wcześniej? 0 Cytuj
Rebel Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Niestety, ja zostałem zmuszony przez pracodawcę do zmiany planów prywatnych, muszę być w niedzielę 27 wieczorem na drugim końcu Europy. Także następny termin Kulikowiska będzie, mój ten niestety nie. Samochód mogę pożyczyć ale ze swoim kierowcą, będzie trzeba mu odpalić jakiś grosz za pracę w niedzielę. Dajcie znać jeśli ktoś byłby zainteresowany takim rozwiązaniem. 0 Cytuj Live slow!!!
motoTomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właśnie problemem nie jest Robert tylko właściciel busa, który zaczął coś kręcić. Zresztą ja też mam już problem bo moto mi się posypało i muszę na biegu naprawiać a czasu na to zero. Robert miał dzisiaj zabrać głos tutaj, więc zaraz go ściągnę 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Teraz konkretnie zainteresowanych wyjazdem do Bydgoszczy 27 kwietnia prosimy o kontakt : info@turbo.auto.pl lub najlepiej telefonicznie 504 222 585 . Organizujemy dowóz motocyklisty i jego motocykla więc musimy wiedzieć ilu z was jest chętnych na wyjazd z taką opcją . pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Planowo: - GroNeX - zino - Raq - MACIEKgsxr - motoTomasz - OSK Turbo w takim razie proszę się dopisać do wydarzenia w zakładce kalendarz 27.04 ,,Szkolenie na torze w Bydgoszczy do 14.04 zbieram chętnych proszę o kontakt pod 504222585 w celu uiszczenia opłaty 0 Cytuj
PIELGRZYM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Kto rusza na 2oo ? 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jeżeli zabraknie miejsca na busie to ja będę leciał na moto. Dla mnie taka traska plus tor to normalka a słabsi mogą się spocić 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
PIELGRZYM Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 polecam tego typu imprezy. dla mnie bdb edukacyjne. bylem przeżyłem 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Generalnie wyjazd udał się malinowo. Niestety powiedzenie "albo grubo albo wcale" dało mi się we znaki na tym mokrym torze i 30 minut przed końcem, po kolejnym domknięciu opon, postanowiłem podriftować Ale sprzęt już prawie naprawiony Z tego co rozmawialiśmy z Kulikiem to 10 czerwca znowu będziemy ujeżdżać Kartodrom w Bydgoszczy. Zapraszamy kolejnych zainteresowanych. Wielkie pokłony dla Mariusza za dowiezienie nas i motongów pomimo wyjątkowo wilgotnej pogody Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za zarąbiste towarzystwo. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
LUBIANY Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Super , że wyjazd Wam się udał może też się kiedyś wybiorę. 0 Cytuj
PIELGRZYM Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ja wczoraj polatałem i ku swemu zdziwieniu zauważyłem ze wprowadzone info ( kulikowisko ) w jazdę dało więcej przyjemności niż ustawa przewiduje. byłem sceptykiem ale mnie przekonali 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Radom? Damian, teraz zaczniesz widzieć błędy techniczne popełniane przez innych motocyklistów z Łódzkiego Mój kursant wczoraj pompował z pozycji na moto pewnego instruktora z podobno najlepszej łódzkiej moto szkoły Nawet na kadrze z filmu widać, że jego kursant miał lepszą pozycję niż on W każdym razie pamiętaj, szeregowy, gaz, gaz, gaz i wyżej łokcie" 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
PIELGRZYM Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ja widze i sie wstydze ciesze sie z tej wiedzy bo przekaze ja mojemu synowi. mnie jakos nikt nie nauczał. jakos tak wyszlo ze na 2oo sie dosiadlo. moze pasja a moje wariactwo 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 https://www.dropbox.com/sh/ubb4r1ua04sxht8/PS4-lOM-Oe Słit focie z Bydzi Ja się już nie mogę doczekać kolejnego wypadu na doszkalanie. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
ridrick Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Słit focie z Bydzi Hehe widze że prawie wszyscy z ciężkimi d*pami. Jak już raz usiądzie na kanapie to ani drgnie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Marsel Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Hehe widze że prawie wszyscy z ciężkimi d*pami. Jak już raz usiądzie na kanapie to ani drgnie Biodra się zespawały w jednej pozycji 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
ridrick Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Biodra się zespawały w jednej pozycji Dobra nie nabijajmy się ja tez nie umiem jeździć i trzeba się szkolić. Najważniejsze że tam przybyli i się uczą pomimo jak widac ch... warunków atmosferycznych brawa dla obecnych może i ja się na następne wybiorę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Marsel Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Nikt, bynajmniej ja się nie nabijam. Mnie także bardzo jeszcze wiele pozostało do opanowania i chętnie wysłuchuje gdy ktoś doświadczony zwróci uwagę na popełniane błędy. Szczerze mówiąc to bardzo żałowałem, że nie mogłem się wybrać, a i w taką pogodę baardzo chętnie bym pojeździł bo w każdym z nas jakieś zahamowania i bariery są, które tylko podczas regularnych treningów i to właśnie w takich bezpiecznych warunkach (nie ulicznych a na torze) możemy uczyć się przełamywać. Wielkie brawa dla uczestników i do następnego mam nadzieje razem 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
motoTomasz Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Witajcie. Organizujemy kolejny wypad na Kulikowisko do Bydgoszczy. Termin: 21 czerwca o godzinie 13:30 Miejsce: Tor PZM Bydgoszcz, ul. Fordońska 116 Koszt: 250 zł plus ewentualne koszty dojazdu (ostatnio zamknęliśmy się w 70 zł/osobę w dwie strony). Więcej info na http://www.turbo.auto.pl , http://kulikowisko.pl oraz http://facebook.com/events/494107290717034 Ktoś byłby zainteresowany wysłuchaniem "mądrowania się Panów instruktorów z Warszawy", którzy chętnie wyleczą Was ze złych nawyków i naprawią to, co spieprzyli inni szkoleniowcy? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
salat Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 ja wstępnie jestem zainteresowany, choć na razie nie uważam że mój szkoleniowiec za wiele spieprzył to na pewno jest sporo do douczenia 0 Cytuj
Pan Pikus Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Dobrze by było przyjąć trochę konstruktywnej krytyki Do kiedy trzeba się zdecydować? 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 I ja wstępnie deklaruję chęć uczestnictwa. Podłączam się tylko pod pytanie Pana Pikusia - jaki mamy deadline na zapisy? 0 Cytuj You'll never ska alone!
Rekomendowane odpowiedzi