LUBIANY Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Żólwiu ty chwalipięto twoja też jest całkiem niezła :hihi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wasze Maszynki również zacne Mam nadzieję że uda mi się wszystkie zobaczyć na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) oooo to, to mi się podoba !! Piękna maszyna fajne malowanie ! fotki super kierownik widać godny maszyny Edytowane 14 Marca 2014 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jak dla mnie to najładniejsze malowanie r6 i r1 RN09 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Super maszyna ale dla Lansa i tak za mało wytrzymała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koser Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jednym słowem PIĘKNA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Fajne foty i fany sprzęt, do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Zaje fajna Niunia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 jak nie przepadam za Yamahami to sprzęcik kozacki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 a dziękuję bardzo, też ją uwielbiam. Chociaż dźwięku kawy na przelocie nie przebije 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dzisiejsza wycieczka do Uden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zaje*ista jest . Ale r1 moim zdaniem ładniejsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) No więc z nowym sezonem nastąpiło kilka zmian w eRce. Lampa ledowa zintegrowana wraz z kierunkowskazami, nakładka na siedzenie pasażera, sportowe krótkie klamki, zaślepki na oryginalne lusterka, skrócony komin, amortyzator skrętu wraz z adapterem, regulacja SAG, oraz akcesoryjne lusterko Edytowane 25 Marca 2015 przez Bartek89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Tylko 1 lusterko? Trochę niebezpieczne ;/ Jak jeździsz z motocyklistami jak dla mnie warto mieć oba lusterka nie rzadko się zdarza że ktoś z prawej wyprzedza. Nawet na autostradzie jakieś autko Jak w mieście chcesz na prawy pas się wbić? Odwrócisz się a osoba z przodu zahamuje. ;/ @Edit żeby nie było że hejtuje, to tylko moje zdanie Edytowane 26 Marca 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jedno w zupełności wystarcza, w fabrycznych lusterkach i tak widziałem tylko barki i trzeba było się oglądać za siebie. Także już się przyzwyczaiłem. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 piękna, szerze mówiąc myślałem o tym motocyklu jako kolejną maszynkę pod siebie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ciekawe jak z przeglądem i ewentualną kontrolą na drodze z jednym lusterkiem. Z tego co się orientuję jest obowiązek posiadania dwóch. Pytam tylko z Ciekawości. Swoją drogą o R6 zawsze myślałem dopóki się nie przymierzylem - mam 196 cm i było kiepsko. Fajna maszyna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Przegląd przejdzie bez najmniejszego problemu. Posiadam drugie lusterko, ale z jednym jest większy zadzior jak dla mnie.Ja mam 186cm i już się czuję jak na rowerku, za to w zakrętach, czy na kole czuję się znakomicie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 No to powoli budzimy wiosnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ołubek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Powoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oczywiście że powoli, trzeba się wjeździć w kolejny sezon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi