Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie i ponownie w tym dziale ;)

Tym razem kolega, zainspirowany moim ostatnim zakupem wreszcie zdecydował się na zdobycie własnego motocykla. Jego wybór padł na Kawasaki ZZR 600 z roku 1991. Jako, że jest to dobry kolega, nie chciałbym żeby wtopił, a ja sam nie jestem znawcą tematu.

Oto link do ogłoszenia: http://allegro.pl/sliczne-kawasaki-zzr-600-i4015999984.html

Jak widać już po linku jest to śliczny motocykl :biggrin: Ale uroda to nie wszystko.

Zamierzamy wybrać się w tę sobotę na oględziny i teraz bardzo proszę Was o szybką pomoc. Na co w tym modelu zwrócić uwagę - szczególnie podczas pracy silnika oraz samej jazdy? Czy widzicie coś niepokojącego na zdjęciach?

Telefon do sprzedawcy ujawnił takie oto informacje:

- bardzo mało nim jeździ - tylko chodzi i go dopieszcza i sobie ogląda

- drugi bieg jest w porządku

- motocykl w stanie bardzo dobrym

- nie wymienił żadnej wady

Dziś osobiście tam zadzwonię i postaram się wyciągnąć jakieś ciekawsze informacje, o czym niezwłocznie poinformuję w tym temacie.

Na tę chwilę bardzo Wam z góry dziękuję :smile:

Pozdrawiam

Radek

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

Przód raczej malowany, brak naklejek, brak prawego ciężarka kierownicy (?) ładna kanapa jak na prawie 70kkm :biggrin:

Opublikowano

Dzięuję za odpowiedzi. Oczywiście sprawdzimy to wszystko, ale jeszcze też zastanowimy się nad motocyklem poleconym przez kolegę mariobros.

Opublikowano

Obejrz ten moto - jest to mój poprzedni, który był w bardzo dobrym stanie. Sprzedałem go 1,5 roku temu.

http://allegro.pl/kawasaki-zzr600-polecam-r1-r6-ninja-cbr-i4033336173.html

Dzwoniliśmy do tego właściciela. Potwierdza wszystko to co jest napisane w ogłoszeniu, ale udzielił jeszcze dwóch informacji:

- podczas jazdy słychać dzwonienie/brzęki w przedniej tarczy - co to może być??

- powiedział też, że motocykl ten zakupił od starszego pana... hmm

Opublikowano

Motocykl zakupiony, temat do zamknięcia ;) Oczywiście ten polecany przez mariobros ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...