Mavver Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Hej. Sporo osób śmiga na FZS 600.Ostatnio naszła mnie ochota na przeróbkę przodu na ten po lifcie.Bawił się ktoś w coś takiego? Jakie koszty takiej zabawy? Trudno to zrobić? 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Przeróbka na kocie oczy tak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na 100 % taka operacje przeprowadzał osobnik o nicku ScOti..poszukaj w jego tematach ,opisywał krok po kroku 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Właśnie dziś czytałem o przeróbce scotiego i sądzę że troszkę kaski trzeba poświęcić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Gdybyś szukał czachy,na Prądzyńskiego,jest producent owiewek. Kupowałem niedawno u niego czachę do swojego Fzs-a , wszystkie otwory montażowe pasują idealnie,tworzywo też ok. Zapłaciłem 400pln. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gdybyś szukał czachy,na Prądzyńskiego,jest producent owiewek. Kupowałem niedawno u niego czachę do swojego Fzs-a , wszystkie otwory montażowe pasują idealnie,tworzywo też ok. Zapłaciłem 400pln. Wszystkie otwory montażowe pasują z owiewki po lifcie do stelażu starej? Czyli sama owiewka 400pln, a te światła? (kocie oczy ) 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 kupujesz osobno z polaczeniem elektryki nie ma problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wszystkie otwory montażowe pasują z owiewki po lifcie do stelażu starej? Kupowałem starego typu,pisałem raczej o jakości do ceny. Z nabyciem kociej czachy nie powinno być tam problemu. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi