Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 10 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W ubiegłą niedzielę nasza koleżanka Kamakirionna zorganizowała bardzo fajne zajęcia dla nie tylko dziewczynek z domu dziecka. Zaczęło się od zajęć z dekupażu w czasie których dzieciaki robiły kolczyki, bransoletki i różne pudełeczka. Po tym chętni mogli nauczyć się jak uszyć ozdoby z filcu, a na koniec dziewczyny uczyły się jak ładnie i ciekawie malować paznokcie. W między czasie przyjechała fantastyczna grupa zapaleńców od akrobatyki freestylowej z piłkami, którzy zrobili pokaz swoich umiejętności a następnie uczyli dzieciaki prostych tricków. Odwiedziła na również grupa "z pod samolotu" natomiast obecność motocyklistów reprezentował cały czas Sikor z małżonką. Na koniec imprezy zjedliśmy sobie wspaniałe babeczki przygotowane przez Babkarnię, powiem wam że jak nie przepadam za muffinkami, te smakowały mi na tyle że chyba będę musiał Kamękirionnę poprosić o adres cukierni. Cała impreza wyszła nam nieco gendreowo bo w dekupażu i filcu niepokonanym liderem okazał się Alan - ma chłopak talent natomiast w zajęciach z piłką Wiktoria okazała się na tyle obiecującą zawodniczką że chłopaki zdecydowali się trenować ją za darmo. Myślę że jak za pół roku zorganizowalibyśmy mecz w nogę dzieciaki kontra motocykliści to panowie mogą zejść z boiska mocno zawstydzeni Po imprezie podziękowania należą się dziewczynom z firmy Pudełko z wizytówkami i Make my day za warsztaty plastyczne, Babkarni za świetne babeczki no i oczywiście chłopakom z Mekka Street Następne imprezy w DD2 będą już organizowane z udziałem jak największej liczby motocyklistów bo dzieciaki się dopytują kiedy wujki i ciocie przyjadą ( Chylon tyś im chyba najbardziej w pamięć zapadł ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Podjechac z grupa "z pod samolotu" i rozweselic dzieciaki = bezcenne 2 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) akurat jak podjechaliście, to jedna grupa wycinała kffffiatki a druga była w kościele, no i potem mobilizacja chwilę trwała, ale szybciutko pobiegły do Was - super sprawaaha Babkarnia na przeciwko Saspolu na Tuwima - polecam, zero chemii, tak jak mówiłam, wszystko robione ręcznie a torty wymiataja, np. głowa alpaki robiona na zamówienie z widocznym każdy włosem (trójwymiarowa) i tak największą atrakcją był Hunter - norweski leśny zagłaskany na śmierć hahaha Edytowane 10 Marca 2014 przez kamakirionna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Było fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jedna z dziewczynek prawie obróciła mi panewkę ale Jej uśmiech załagodził mój ból serca hehehe 3 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) heh na to trzeba uważać i manetki dziecku nie dawać bo one natychmiast sprawdzają gdzie odcina Aha no jeszcze byłbym zapomniał, zdjęcia pojawią się jak tylko odfiltruję to co przez cały dzień dzieciaki pstrykały, dzięki wynalazcom za cyfrówki bo prawie mi kartę 4GB zapełniły urwisy jedne Edytowane 10 Marca 2014 przez salat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Poproś też chłopaków od "freestyle'u" o filmik z naszymi pięknymi maszynkami w tle 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No jak co to ja się pisze niech dzieciaki mają radochę i niech pamiętają o wujku Chylonie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Ja też czekam na sygnał o imprezach w dd2 Edytowane 10 Marca 2014 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Mina dziewczyn jak doszły do odcięcie bezcenna @Konrad Przynajmniej zębatki Ci nie odkręciły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przepraszam za OT ale polecam Stunt-ex w Aleksandrowie każdemu kaskaderowi hahaha 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jak zawsze chętni z moją Sikorką Jak coś to daj znaka i jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 trochę zdjęć i relacja https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443989022400922.1073741847.207049732761520&type=1 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi