MaciejM Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dosłownie kilka dni temu stwierdziłem, że zasłużona XJ 600N z poprzedniego sezonu doczekała się zmiany, chociaż na pewno nie emerytury gdyż chodzi cały czas pięknie więc przekażę ją starannie komuś dalej świeżo po wymianie oleju.Nowy nabytek to Yamaha Fazer 600 Naked, rocznik 2008.Moto sprowadzone z Francji, praktycznie nieużytkowane przez pierwszego właściciela, na liczniku niecałe 5tys przebiegu.Wszystko w oryginale za wyjątkiem kierunków, za co chyba powinienem być wdzięczny bo ledowe wyglądają dużo bardziej przyzwoicie.Ma też założoną blokadę do 80KM, ale póki co nie mam potrzeby jej ściągać, różnica od ex-moto i tak jest dość spora.Jak się oswoję, być może pod koniec sezonu albo na następny ściągnę i odblokuję 20 dodatkowych koni.Póki co oswajam się z dźwiękiem wydechu, XJ600 miała chyba potężniejsze, "męskie" brzmienie ;DJeśli fundusze pozwolą, być może jedyne co zmienie to LeoVince lub Akrapovic.Foto jeszcze od poprzedniego właściciela: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Niech żyją fazery! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 xj600N szukała kilka dni temu któraś z dziewczyn z powitalni, może twoja ja zainteresuje a ten nowy jest super 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 kolejny Fazer ładny, niech się sprawuje 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Bardzo ładna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 no ladny fazer , ale to tylko fazer , fazerow tu jak mrowkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ładna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ładna Szczególnie te wydechy pod zadupkiem podwójne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 najs 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fazery ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Bardzo fajny sprzet Gratki Gdyby nie GSR to też bym śmigał Fazerem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejM Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dzięki, miała być zupełnie inna maszyna z Ducatii, Buella bądź MV ale to jeszcze dużo za szybkie dla mnie ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Pogratulować. Zakładaj LeoVince i będzie hulać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 gratulacje, eleganckie moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Fajna ta Ef Zet szóstka, ale moja na szczęście jest szybsza . Dbaj o nią a będziesz zadowolony z zakupu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ładny Fazerek 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Gratuluje nowego nabytku, bardzo ładnie wygląda 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwo_VFR800F1 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Prawie 100kkm zrobił bez usterek ) Bardzo dobry sprzęt, sam miałem S2 i byłem bardzo zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ciekawe czy plecakowi dupka się nie grzeje, jak nad wydzierem siedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Fajny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Piękny... i do tego naked 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi