Pablocom Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Suzuki GSR 600 ze słonecznej Itali jestem 2 właścicielem w polsce.Rok produkcji to 2008 .Obecnie ma przejechane troche ponad 14000. Na chwilę obecną jest to fabryczny egzemplarz oprócz szybki.Ale nad zmianami powoli pracuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bardzo fajny sprzęcik, bezawaryjności życzę i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 fajny sprzęcior, oby się dobrze sprawował . ciekawi mnie tylko czy na siedzisku pasażera tak z przodu, taki mały profil (jakby górka).. jak to się ma do plecaków płci męskiej, nie uwiera? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ciekawi mnie tylko czy na siedzisku pasażera tak z przodu, taki mały profil (jakby górka).. jak to się ma do plecaków płci męskiej, nie uwiera? To specjalny model dla kobiet Fajna maszyna jak na pierwsze moto. Na moje oko malowany, ale najważniejsze żeby był prosty i technicznie się spisywał !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Nie miałem jeszcze okazji wozić plecaka płci męskiej więc czy uwiera nie wiem.Co do lakierowania to nie wielkie zadrapania dekielka rozrusznika i okolice wlewu paliwa(jakby kluczykiem zadrapany).Ale najważniejsze jeździ prosto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejM Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Stylowa ta szybeczka z przodu, podasz typ lub model jeśli jest?Chyba że to tylko do Suzuki GSR, bo sam zastanawiam się nad osłoną licznika z przodu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fajny - niech się dobrze jeżdzi, bezawaryjnie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Stylowa ta szybeczka z przodu, podasz typ lub model jeśli jest? Chyba że to tylko do Suzuki GSR, bo sam zastanawiam się nad osłoną licznika z przodu Jest to dedykowana szyba do GSRa600 od Puiga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ładny sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Też poluje na tą szybkę...jednak się przydaję Fajny fajny, nie powiem. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Przyjemne 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Świetny motek do miasta. Sam się kiedyś przymierzałem. Obejrzyj dokładnie ramę w okolicy główki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Fajny sprzęt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękny sprzecior 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No bardzo ładne cacko ! A szybka się przydaje bo sam w Bandicie szybciutko zakładałem Bezawaryjnych kilometrów życzę ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi