Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Gsr 600 Pierwsze I Napewno Nie Ostatnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suzuki GSR 600 ze słonecznej Itali jestem 2 właścicielem w polsce.Rok produkcji to 2008 .Obecnie ma przejechane  troche ponad 14000.

Na chwilę obecną jest to fabryczny egzemplarz oprócz szybki.Ale nad zmianami powoli pracuje.

post-3089-0-62373600-1394398688_thumb.jpg

post-3089-0-94295700-1394398694_thumb.jpg

post-3089-0-87054400-1394398701_thumb.jpg

post-3089-0-96225600-1394399170_thumb.jpg

post-3089-0-11429900-1394399173_thumb.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny sprzęcik, bezawaryjności życzę i do zobaczenia

Opublikowano

fajny sprzęcior, oby się dobrze sprawował . :P

ciekawi mnie tylko czy na siedzisku pasażera tak z przodu, taki mały profil (jakby górka).. jak to się ma do plecaków płci męskiej, nie uwiera?  :decayed:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

ciekawi mnie tylko czy na siedzisku pasażera tak z przodu, taki mały profil (jakby górka).. jak to się ma do plecaków płci męskiej, nie uwiera?  :decayed:

To specjalny model dla kobiet :biggrin:

Fajna maszyna jak na pierwsze moto.

Na moje oko malowany, ale najważniejsze żeby był prosty i technicznie się spisywał !!! 

Opublikowano

Nie miałem jeszcze okazji wozić plecaka płci męskiej więc czy uwiera nie wiem.Co do lakierowania to nie wielkie zadrapania dekielka rozrusznika i okolice wlewu paliwa(jakby kluczykiem zadrapany).Ale najważniejsze jeździ prosto.

Opublikowano

Stylowa ta szybeczka z przodu, podasz typ lub model jeśli jest?

Chyba że to tylko do Suzuki GSR, bo sam zastanawiam się nad osłoną licznika z przodu

Opublikowano

Fajny - niech się dobrze jeżdzi, bezawaryjnie!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Stylowa ta szybeczka z przodu, podasz typ lub model jeśli jest?

Chyba że to tylko do Suzuki GSR, bo sam zastanawiam się nad osłoną licznika z przodu

Jest to dedykowana szyba do GSRa600 od Puiga

Opublikowano

Ładny sprzęt :smile:

Opublikowano

Świetny motek do miasta. Sam się kiedyś przymierzałem. :smile: Obejrzyj dokładnie ramę w okolicy główki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No bardzo ładne cacko ! A szybka się przydaje bo sam w Bandicie  szybciutko zakładałem :smile: 

Bezawaryjnych kilometrów życzę !