Skocz do zawartości

Sv650S By Carusek

carusek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Poprzednim motocyklem się nie chwaliłem, bo za bardzo nie było czym, ale nowym nabytkiem chętnie się pochwalę. Wszedłem w posiadanie pięknej Suzuki SV650S w super kolorze Candy Napoleon Blue. Jest to wersja K6 z 2006 roku i ten kolor był dostępny tylko w tamtym roku. Moto sprowadzone w 2010 roku w Anglii i użytkowany w naszym kraju przez jednego właściciela - siostrę (i jej męża) naszego forumowego kolegi Marsela, który nagrał mi ten sprzęt. Moto w oryginale bez akcesoryjnych owiewek, ale te były dokupione w zeszłą zimę, tylko czekają na pomalowanie i montaż. Ja zamieniłem już fabryczną rurę armatnią, znaczy wydechową w Dominatora, który robi dużo więcej hałasu i dużo ładniej brzmi, o czym już niedługo się przekonacie. Czeka mnie jeszcze zakup huggera na tyle koło i zmiana oryginalnej szybki na ciemniejszą.W miarę rozwoju będę wstawiał nowe fotki :smile:

IMG 0023

IMG 0022

IMG 0029

ładnie się prezentuje :smile: ciekawe jak gada V na dominatorze, nie miałem okazji posłuchać jeszcze :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Nie no Arturo maszyna niczego sobie :biggrin:

jak będziesz kiedyś na wsi to wpadnij się pochwalić ;)

bezawaryjności życzę :smile:

Pogratulować :smile: Jak założysz owiewki to będzie miodzio  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

W tym kolorze pięknie się prezentuje. Widziałem taką na jednym z zakończeń sezonu i wyglądała jak nówka. Będziesz zadowolony z moto. Uzależnia niesamowicie. Również śmigam SVką :smile:

Oj zazdraszczam, od dłuższego czasu choruję na SV, już prawie bym kupiła, ale się nie udało, teraz się kaska baardzo powoli zbiera na brata dla Giezika :biggrin:

Bezawaryjności życzę ;)

Non quo sed quo modo :riding:

Artur, co ja mogę Ci powiedzieć ? Chyba już zrobiłem to sporo wcześniej ;) Niech się sprawuje nowemu właścicielowi tak jak i poprzedniej/mu.

Owiewki, które dostałeś koniecznie kończ szybko malować i zakładaj.

Zadowolenia

Owiewki jak pisałem są, czekają na malowanie i montaż. Białe szkiełka migaczy chyba rzeczywiście lepiej się będą prezentować, ale nie wiem czy zakładać LED-owe. 

Dzięki wszystkim za miłe słowa :smile:

• 1 miesiąc temu...

Troszkę czasu minęło, ale w końcu doszły małe pierdółki zmieniające oblicze SV-ki:

1. czarna szybka,

2. klamki w kolorek motocykla,

3. tankpad.

Owiewki też już pomalowane czekają na dorobienie uchwytów, których nigdzie nie można dostać. I kierunki ledowe też zaraz będą :smile:

New image

Rasowo

Klamka w kolorze

Tankpadzik