carusek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witajcie! Poprzednim motocyklem się nie chwaliłem, bo za bardzo nie było czym, ale nowym nabytkiem chętnie się pochwalę. Wszedłem w posiadanie pięknej Suzuki SV650S w super kolorze Candy Napoleon Blue. Jest to wersja K6 z 2006 roku i ten kolor był dostępny tylko w tamtym roku. Moto sprowadzone w 2010 roku w Anglii i użytkowany w naszym kraju przez jednego właściciela - siostrę (i jej męża) naszego forumowego kolegi Marsela, który nagrał mi ten sprzęt. Moto w oryginale bez akcesoryjnych owiewek, ale te były dokupione w zeszłą zimę, tylko czekają na pomalowanie i montaż. Ja zamieniłem już fabryczną rurę armatnią, znaczy wydechową w Dominatora, który robi dużo więcej hałasu i dużo ładniej brzmi, o czym już niedługo się przekonacie. Czeka mnie jeszcze zakup huggera na tyle koło i zmiana oryginalnej szybki na ciemniejszą.W miarę rozwoju będę wstawiał nowe fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Fajna maszyna Niech się dobrze spisuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ładnie się prezentuje ciekawe jak gada V na dominatorze, nie miałem okazji posłuchać jeszcze 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Elegancki sprzęt kierunkowskazy bym zmienił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie no Arturo maszyna niczego sobie jak będziesz kiedyś na wsi to wpadnij się pochwalić bezawaryjności życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ślicznotka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Świetnie wygląda ten "Napoleon" - bezawaryjności! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Miałem SV r. 99 bez problemów, tylko pozycja mało wygodna jak dla mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 bezawaryjnego użytkowania dobry wybór ps: kolor mam ten sam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Pogratulować Jak założysz owiewki to będzie miodzio 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W tym kolorze pięknie się prezentuje. Widziałem taką na jednym z zakończeń sezonu i wyglądała jak nówka. Będziesz zadowolony z moto. Uzależnia niesamowicie. Również śmigam SVką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Fajne moto pogratulować i bezawaryjnego użytkowania życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Oj zazdraszczam, od dłuższego czasu choruję na SV, już prawie bym kupiła, ale się nie udało, teraz się kaska baardzo powoli zbiera na brata dla Giezika Bezawaryjności życzę 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Też mam sv z 2002 tyle że na gażniku. Piękna sprawa, piękna maszyna no i ten dźwięk. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Fajny ale zmień kierunki na ledy i załóż owiewki będzie piękny ! chociaż pług 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Artur, co ja mogę Ci powiedzieć ? Chyba już zrobiłem to sporo wcześniej Niech się sprawuje nowemu właścicielowi tak jak i poprzedniej/mu. Owiewki, które dostałeś koniecznie kończ szybko malować i zakładaj. Zadowolenia 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fajny SV - ek dodaj dolne owiewki i w tym kolorze będzie się super prezentował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Owiewki jak pisałem są, czekają na malowanie i montaż. Białe szkiełka migaczy chyba rzeczywiście lepiej się będą prezentować, ale nie wiem czy zakładać LED-owe. Dzięki wszystkim za miłe słowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Zakładaj LEDy Będzie sie pięknie prezentował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 nice ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 fajny kolorek, gratuluję i szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Troszkę czasu minęło, ale w końcu doszły małe pierdółki zmieniające oblicze SV-ki: 1. czarna szybka, 2. klamki w kolorek motocykla, 3. tankpad. Owiewki też już pomalowane czekają na dorobienie uchwytów, których nigdzie nie można dostać. I kierunki ledowe też zaraz będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Piękny ma kolorek . Szerokości życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fajny motorek , szerokości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tank pad <3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi