quki Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja jako pierwsze buty, ograniczony budżetem, kupiłem te ProBikery i zrobiłem w nich jakieś 6 tys. km i nic się nie wydarzyło złego. Do chodzenia też wygodne - chodzone 8h w pracy i luz. A teraz na ten sezon przymierzam się właśnie do SMX-5. Muszę podjechać do Wolfa i zobaczyć jak leżą na nodze. W Liberty mieli na nie promocjie. 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) A ja posiadam takie butki: http://sklep.wolfmot...lf-Moto-V79/307 Niestety po zrobieniu w nich ok 8 tys km na moto i ze 2 tys pieszo (buty były kupione nie tylko na moto ale i do turystyki) podeszwy wyglądają nieciekawie. Wklejam dwa zdjęcia. Butki bardzo wygodne do turystyki, na moto też spisywały się dobrze. Niezła antyreklama, ewidentny przykład jaka cena taka jakość. 8tys km na motorowerze po asfalcie i taki stan . Chyba zrobię zdjęcie swoich butów jak wyglądają po 10 latach topienia w bagnach, jazdy po asfaltach, szutrach, wyjebkach, szlifach z moto na nodze, latania po krzakach i konarach. Moje wyglądają jak "nowe" przy tych. Może to niektórym uświadomi żeby dołożyć troszkę do bezpiecznych i trwałych butów. Edytowane 27 Lutego 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyzdw Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 witam, podpinając sie pod temat miał może ktoś styczność z butami adrenaline crx ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja obecnie w nich jeżdżę. Dopiero co w tym sezonie kupiłem 600 km zrobiłem i na tą chwile jestem mega zadowolony. Wygodne, wizualnie super. Co do przemakalności się nie wypowiem bo nie miałem jeszcze okazji sprawdzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejM Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Też posiadam CRXy, kupiłem do tego w łodzi gdyż były w promocji tańsze niż w necie i chyba nadal są w sklepie enduro-cross za 349zł (normalnie dookoła po 400zł)Cały poprzedni sezon zjeździłem na krótkich i niekiedy brakowało długiego buta, wypróbowałem CRXy w dłuższej podróży z Wrocławia do Łodzi - bez najmniejszych zarzutów.Początkowo mogą Ci się wydawać sztywne, ale to chyba cecha każdego nowego buta.Wiele ludzi na forach narzeka na adrenaline, że to marka intermotors, że są badziewnie wykonane, że to niska półka - osobiście mam od nich kurtkę, rękawice, strój przeciwdeszczowy i właśnie długie buty - nie zauważyłem żadnego słabo wykonanego elementu w żadnym z wymienionych, więc może to po prostu taka internetowa "pogarda" dla trochę tańszej marki niż alpine.Porównania do drogich butów nie mam, ale jak na taką półkę cenową - świetne W dodatku bardzo ładne, chyba nawet ładniejsze niż model SBR (kwestia gustu oczywiście) Edytowane 9 Marca 2014 przez MaciejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Też kupowałem w enduro-cross. Nadal są po 349. A do tego doszły teraz SBR jak ostatnio widziałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom133 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Mi one nie przemakają, są super donag.az.pl Edytowane 17 Czerwca 2014 przez fantom133 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Niezła antyreklama, ewidentny przykład jaka cena taka jakość. 8tys km na motorowerze po asfalcie i taki stan No niestety nie zawsze jak kupujesz motocykl masz od razu kasę na ciuchy i na czymś trzeba oszczędzić. Wiedziałem, że nie kupuję mega jakości bo to nie za te pieniądze. Lepsze przecież takie niż jakieś cywilne. Te się zniszczyły to się kupi nowe 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja za namową przedmówców nabyłem w WolfMoto buty MX-5 Alpine star dość wygodne nawet w chodzeniu, całkiem nieźle prowadzi się puszkę ( dojeżdżam po motor), ale tak poważnie podoba mi się, że mają dość szerokie i wysokie ochraniacze łydki, wentylacji też nie można nic zarzucić nie gotujesz się, a jak ostatnio wracałem od szwagra to u nich 4oC i całkiem cieplutko się pędziło. Ponadto to już nie jest topowy model, więc i cena niższa. Z Adrenaline kupiłem rękawiczki takie najtańsze jak robiłem kursy na prawko potem używałem ich przy odśnieżaniu wiem, że nie do tego są ale pod wpływem śniegu i potu nie dość, że przemokły to jeszcze odfarbowały tak, że miałem fioletowe dłonie. Tak więc polecam jako rozruchowy asortyment ale na dłuższą metę to chyba takie Daewoo nie jest źle na początku ale z trwałością już gorzej. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Smx6- wersja wentylowana,normalna i goretex... Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Black (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja też właśnie zastanawiam się nad zakupem butów do 400zł i znalazłem SHIMA RSX-6 za 399zł, któś miał z nimi styczność albo widział je na żywo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teleferetele Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 AXO Boxer polecam! Mam i sobie chwalę... Co prawda potrzebny im jest trochę tuningu w postaci pastowania, impregnacji i uszczelnienia szwu na podeszwie. Po tych zabiegach są w 90% wodoszczelne 0 Cytuj http://www.salon-iva.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Ja też właśnie zastanawiam się nad zakupem butów do 400zł i znalazłem SHIMA RSX-6 za 399zł, któś miał z nimi styczność albo widział je na żywo ? Buty są bardzo trwałe i wygodne. Natomiast z wyglądem to co kto woli www.alanex-radom.pl Edytowane 19 Czerwca 2015 przez sasayaku4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Czyli na początki (RS125) A* SMX-5 lub SHIMA RSX-6 będą ok? 0 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam, nie chce nowego tematu zakładac, gdzie w Łódzkim mogę przymierzyć buty Sidi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zadzwoń do Profi oni chyba nimi handlują. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam, nie chce nowego tematu zakładac, gdzie w Łódzkim mogę przymierzyć buty Sidi ? W Liberty mają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jatuzo Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) a co powiecie o smx-6, ktoś ma jakieś doświadczenie? Na allegro różnica pomiędzy smx-5 a 6 jest relatywnie niewielka, ok 100zł. Może warto dołożyć Edytowane 21 Maja 2014 przez Jatuzo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Podpinam się do pytania Jatuzo i dodatkowo: Jak w porównaniu do SIDI Vertigo ? (mam na myśli SMX-6) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam Piszę z takim zapytaniem "Jakie buty wybrać ?". Jak każdy z nas wie zbliża się gwiazdka ;- ). Niektórzy z was pewnie byli na Moto-Mikołajkach 2013. Ja niestety nie mogłem być, ponieważ miałem pęknięcie V kości śródręcza, i wszystko jasne ; <. Ale przechodząc do sedna skoro jeżdzę na Zippie 50. które buty mi polecicie ? Do 200 zł. Myślałem o tych co o nich sądzicie ? Cena to 185 zł Pozdrówki dla wszystkich motocyklistów i motorowerzystów LwG. Witam, nie chce nowego tematu zakładac, gdzie w Łódzkim mogę przymierzyć buty Sidi ? Wpisz sobie w google: sidi, vertigo, sputnik.... wyskoczy ci strona sklepu: obsluga mila:) i fachowo doradza ... A i ceny naprawde dobre. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam, nie wiem czy to co napisze bedzie legalne ... ale na 99% bedzie to reklama:) Otoz: kupilem buty SIDI Vertigo w sklepie opisanym powyzej tj. sputnik-team.pl. W butach nie zrobilem jeszcze nawet 200km, ale od pierwszego zalozenia naprawde buty leza tak jak powinny. Niestety organizujac zakup internetowy nie mialem mozliwosci, zeby buty wczesniej przymierzyc. Nie byl to jednak problem: bez zadnego mialczenia umowilem sie na osobista wymiale butow:) Naprawde: polecam buty i polecam sklep. Jest to jedno z niewielu miejsc w Lodzi gdzie mozna buty przymierzyc i wymienic jesli bedzie taka potzeba. LWG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja mam 4 pary trampek i jest spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSM Pabianice Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To co mamy na miejscu: SHIMA RSX 6 - HIT SEZONU http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-motocyklowe-skorzane-shima-rsx-6-detail SHIMA RSX 7 http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-motocyklowe-skorzane-shima-rsx-7-detail SHIMA SX 3 http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-motocyklowe-skorzane-shima-sx-3-detail RST TRACTECH EVO http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-rst-tractech-evo-detail TRAMKI SHIMA http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-motocyklowe-skorzane-shima-sx-1-black-detail COŚ KRÓTKIEGO: http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-rebelhorn-street-ii-detail TURYSTYCZNE HAILE: http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/buty-motocyklowe/buty-rebelhorn-hail-detail JEŻELI POTRZEBA TO DZWOŃCIE I PYTAJCIE O ROZMIARY... 0 Cytuj http://SklepMotocyklowyPabianice.pl Sklep i serwis motocyklowy INVENTEC ul. Warszawska 72 Pabianice tel: 42-215-77-77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja posiadam buty Alpinestars smx5 i mogę szczerze polecić są wygodne i nawet chodzenie jak są zapięte nie jest jakimś uciążliwym problemem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ja trzeci sezon mam Alpinestar WEB Gore-Tex i na pewno kolejne też będą miały Gore - pewnie alpinestar tucan albo sidi adventure ... ale to raczej buty nie na sporta za to gore to gore i nigdy skarpety nie były mokre czy to w upał czy po 3 h jazdy w deszczu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi