Brutta Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam Was wszystkich serdecznie:) Mam na imię Karolina i mieszkam w Łodzi. Bakcyla do motocyklowania (faza mocno wcześniacza) złapałam od mojego kolegi, potem brat zaczął jeździć...i jakoś tak, po kilku wycieczkach jako pasażerka, postanowiłam sama postawić "pierwsze kroki". W ubiegłym roku zrobiłam kurs, ale niestety dwukrotne podejście do egzaminu zakończyło się fiaskiem. Teraz czekam na dobry moment- nie odpuszczam i będę jeździć... ...zobaczycie Drogie koleżanki i koledzy Forumowicze, liczę zatem na Wasze wsparcie, doświadczenia i rady przy ewentualnym wyborze wymarzonego dwukołowca;) No i mam nadzieję, do zobaczenia niebawem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Powitać i nie odpuszczaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 powitać 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj Ja zdałem za drugim razem, to Tobie uda się za trzecim 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Czołem - trzymam kciuki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć wiem, że zdasz i dołączysz do nas na spotkania i zloty swoim motocyklem widziałem jak jeździsz 8 i slalomy i wiem co mówię Powodzenia na egzaminie i w szukaniu moto 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brutta Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć wiem, że zdasz i dołączysz do nas na spotkania i zloty swoim motocyklem widziałem jak jeździsz 8 i slalomy i wiem co mówię Powodzenia na egzaminie i w szukaniu moto Cześć, kopę lat za chwilę się ogarniam i biore do roboty. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i juz wyleczyłes kontuzję? Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć Powodzenia przy kolejnych próbach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ohayo! Powodzenia w takim razie w zdawaniu egzaminów a myślę, że na pewno jakiś motor Ci dobierzemy ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Hejka 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 cześć trzymamy kciuki za zdanie prawka i zapraszamy na spot czwartkowy i jakiś babski wypad moto pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irson-tomcat Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 czesc.i powodzenia przy 3 podejsciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć, kopę lat za chwilę się ogarniam i biore do roboty. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i juz wyleczyłes kontuzję? Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem U mnie wszystko jak najlepiej kontuzję już prawie wyleczyłem (na moto mogę śmigać) czekam z niecierpliwością aby Cię zobaczyć z Twoim moto LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi