Skocz do zawartości

Brutta

Brutta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich serdecznie:)

Mam na imię Karolina i mieszkam w Łodzi. Bakcyla do motocyklowania (faza mocno wcześniacza) złapałam od mojego kolegi, potem brat zaczął jeździć...i jakoś tak, po kilku wycieczkach jako pasażerka, postanowiłam sama postawić "pierwsze kroki". W ubiegłym roku zrobiłam kurs, ale niestety dwukrotne podejście do egzaminu zakończyło się fiaskiem. Teraz czekam na dobry moment- nie odpuszczam i będę jeździć...

...zobaczycie :biggrin:

Drogie koleżanki i koledzy Forumowicze, liczę zatem na Wasze wsparcie, doświadczenia i rady przy ewentualnym wyborze wymarzonego dwukołowca;) No i mam nadzieję, do zobaczenia niebawem...

Witaj :smile: Ja zdałem za drugim razem, to Tobie uda się za trzecim ;)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Cześć :smile: wiem, że zdasz i dołączysz do nas na spotkania i zloty swoim motocyklem :smile: widziałem jak jeździsz 8 i slalomy i wiem co mówię :smile:

Powodzenia na egzaminie i w szukaniu moto :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Cześć :smile: wiem, że zdasz i dołączysz do nas na spotkania i zloty swoim motocyklem :smile: widziałem jak jeździsz 8 i slalomy i wiem co mówię :smile:

Powodzenia na egzaminie i w szukaniu moto :smile:

Cześć, kopę lat :biggrin: za chwilę się ogarniam i biore do roboty. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i juz wyleczyłes kontuzję?  Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem :smile:

Cześć, kopę lat :biggrin: za chwilę się ogarniam i biore do roboty. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i juz wyleczyłes kontuzję?  Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem :smile:

U mnie wszystko jak najlepiej :smile: kontuzję już prawie wyleczyłem (na moto mogę śmigać) :biggrin: czekam z niecierpliwością aby Cię zobaczyć z Twoim moto ;) LwG

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...