Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 8 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Drogie Kobietki, (zarówno te, które na forum są już od dawna, jak i te, które są od niedawana, a nawet te, które jeszcze nie wstawiły zdjęcia Swego i swojego motocykla w powitalni ) W dniu dzisiejszym życzę Wam Wszystkiego co Najlepsze! Życzę Wam szczęścia i wytrwałości, by jakoś nawigować w oceanie męskiego/motocyklowego pragmatyzmu, i wyrozumiałości, za wszystkie nasze (męskie ) "wybryki" Najlepszego! 6 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Popieram Jack-a i wspieram jego intencje 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
chylon Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Też popieram i wszystkiego najlepszego dla Motokobietek 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
motoTomasz Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 A ja życzę wszystkim kobietom pożądnego złapania za włosy, zaciągnięcia do jaskini i co najmniej 10 orgazmów/h Aaa no i żeby wszystko szło w cycki Buźka. 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
krzychoslav Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 najlepszego, niech Wam wszystko idzie w cycki! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Zidus Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Podłączam się do życzeń! Pozwalając sobie na chwile radości wstawie drugą część prezentu o której zapomniał Jaquzie 2 Cytuj
żółwik Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Najlepszego i spełnienia marzeń dla naszych Motokobietek 0 Cytuj
Logan Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Najlepszego 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Tomi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Dołączam się do życzeń, a oprócz tego życzę zostania Królową parkietu 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Thebestof78 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Panowie jak już znacie asortyment i wiecie co jest co to baaardzo się cieszymy jak dobrze, że mamy takich świadomych mężczyzn, ileż to czasu więcej na jazdę 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dominikf6 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Również najlepszego wszystkim kobietom 0 Cytuj
Kitket987 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 I ode mnie wszystkiego najlepszego Kobitki 0 Cytuj
Marti Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 dziękuję, dziękuję... no i żeby szło tylko w cycki hahaha ------------------------------------------------ ps. Jaquzie a myjki różowej nie było? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
bercikoski Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Najlepszego miłe Panie! http://www.youtube.com/watch?v=oRVklTCoDa4 0 Cytuj You'll never ska alone!
Agi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 To i ja ślicznie dziękuję za życzenia 0 Cytuj Non quo sed quo modo
gonia Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Też dziękuje to najlepsze życzenia jakie dostałam oby się spełniły 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi