ErR Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 spadał łańcuch???? Ty może nie wsiadaj na niego bo to może źle się skończyć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 @cygan79 na następne spotkanie przygotuj się sumienniej i będzie git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Chęci były ale minut brakło. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Nie daj się chłopie Kaska wysłana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 @cygan79 na następne spotkanie przygotuj się sumienniej i będzie git No na to spotkanie umylem go, ale to kit, to po prostu był jakiś pech raz do czasu mi łańcuch spadał raz na 100 km i jak jechałem do was z łodzi do Brzezin ani razu. A tu co chwila jak tylko ruszylismy z orlena od razu potem przed jakims skrzyzowaniem chyba to bylo pierwsze. I co śmieszniejsze jestem pechowcem bo lancuch naciagam jak pisze w instrukcji aby mial luz 15-20 mm i to przed wyjazdem sprawdzilem jeszcze raz sorry nienadaje sie:) sorry Jak może kiedyś kupie sobie lepsze moto za tego romka dałem 2200 na kredyt i potrzebowałem żyranta aby mi dali na nic lepszego nie bylo mnie stać a kocham jazde na moto jest mi glupio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No na to spotkanie umylem go, ale to kit, to po prostu był jakiś pech raz do czasu mi łańcuch spadał raz na 100 km i jak jechałem do was z łodzi do Brzezin ani razu. A tu co chwila jak tylko ruszylismy z orlena od razu potem przed jakims skrzyzowaniem chyba to bylo pierwsze. I co śmieszniejsze jestem pechowcem bo lancuch naciagam jak pisze w instrukcji aby mial luz 15-20 mm i to przed wyjazdem sprawdzilem jeszcze raz sorry nienadaje sie:) sorry Jak może kiedyś kupie sobie lepsze moto za tego romka dałem 2200 na kredyt i potrzebowałem żyranta aby mi dali na nic lepszego nie bylo mnie stać a kocham jazde na moto jest mi glupio Nie ma sprawy, ale z tego co widziałem jadąc za tobą to zdawało mi się, że luz był zbyt duży. I nie musisz się wstydzić czy coś, wpadaj jak tylko będziesz miał okazję. Pamiętaj, nie liczy się sprzęt a pasja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 siemanko ponownie Panie i Panowie, widzialem sie dzisiaj z tata malego Wojtaka i powiedzial mi ze maly byl bardzo zadowolony z przyjazdu tylu maszyn ale zjadla go trema, stres i szybko uciekl do domu. Mysle ze mozna by bylo zrobic mu jeszcze jakas mala niespodzianke i ktorejs niedzieli zrobic objazdowke przez Niewiadow i podjechac pod blok malego zapewne sie ucieszy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 siemanko ponownie Panie i Panowie, widzialem sie dzisiaj z tata malego Wojtaka i powiedzial mi ze maly byl bardzo zadowolony z przyjazdu tylu maszyn ale zjadla go trema, stres i szybko uciekl do domu. Mysle ze mozna by bylo zrobic mu jeszcze jakas mala niespodzianke i ktorejs niedzieli zrobic objazdowke przez Niewiadow i podjechac pod blok malego zapewne sie ucieszy Bardzo chętnie, jak coś to informuj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 to jak bedzie wiecej chetnych na takie przybycie do mlodego, kwestia dogadania i pogody podjechac na pare minut i zrobic trase dalej, moze mlody bedzie na tyle juz zdrowszy i zejdzie do nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pisze się na to ! 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem za!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ja kolejny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 jak pogoda i czas pozwolą to jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Też chętnie podjadę, gdyż na koncert nie było mi dane się wybrać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 jesli czas, pogoda i zdrowie dopiszą - to ja chętnie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W sumie też się chętnie przejadę i znów na coś zapoluję 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Hihi oby pogoda i termin dopisał i tym razem może uda mi się wyrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 jeśli tylko będę miała wolne to jak najbardziej się pojawię 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W sumie też się chętnie przejadę i znów na coś zapoluję a to na co zapolowales ostatnio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 @stanioPrzygoda Konrada Polowanie na pieska w wykonaniu Aidekka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Powtórka z większym rozmachem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 no uprzedzilas mnie z kolejna informacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 no uprzedzilas mnie z kolejna informacja tym razem charytatywnie dłuższą trasę robimy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 tak po krotce co sie dzialo w piatkowy koncert 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dopisuję się do akcji. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jak w sobotę to też jestem z Gonią tym razem na pewno nie dam się wrobić spedytorce 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi