Skocz do zawartości

Motocykliści Dla Chorego Wojtka

stanio

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w sobotę to też jestem z Gonią

Może jakiś wspólny wypad z Aleksa zrobimy :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

• 2 tygodnie później...

Wiadomo już, gdzie się spotykamy przed wyjazdem?
Może jak już będziemy w Tomaszowie (i jeśli ktoś będzie miał ochotę), to wybierzemy się na wycieczkę do Grot Nagórzyckich, Niebieskich Źródeł i oczywiście nad Zalew Sulejowski? ;)

ja jutro pracuję i mam egzamin więc pewnie dołączę do Was na miejscu chyba, że wyjazd w późnych godzinach popołudniowych planujecie

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 1 miesiąc temu...

Witam, ponownie,

Poraz kolejny mam zaszczyt zaprosić forumowiczów wraz z rodzinami oraz ze znajomymi, na piknik majowy organizowany dla naszego MAŁEGO BOHATERA WOJTKA. :smile: Tym razem impreza jest robiona w sobotę i jest wiecej zaplanowanych atrakcji dla najmłodszych oraz dla starszej duszy. Głowną "atrakcją" podczas pikniku bedzie Czarek Pazura "honorowy obywatel gminy". Wiecej informacji pod linkiem https://www.facebook.com/UjazdPiknikMajowy?fref=photo . Również pragnę poinformować ze MAŁY WOJTEK ma zaplanowany wyjazd do Włoch na leczenie terapeutyczne przewidziane od 19 maja ktore bedzie mniej wiecej trafło pół roku, co za razem ciągnie za sobą ogromne koszta. Także w imieniu Wojtka,rodziców małego jak i swoim zaprszam wszystkich chetnych na miły, majowy, sobotni, rodzinny piknik.

troche nie pewnie, jutro tesh nie wiadomo jak wyjdzie z pogodą :sad2:

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)