Pit71 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jak w sobotę to też jestem z Gonią Może jakiś wspólny wypad z Aleksa zrobimy 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 nie ma problemu jak co to się umówimy na orlenie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wiadomo już, gdzie się spotykamy przed wyjazdem?Może jak już będziemy w Tomaszowie (i jeśli ktoś będzie miał ochotę), to wybierzemy się na wycieczkę do Grot Nagórzyckich, Niebieskich Źródeł i oczywiście nad Zalew Sulejowski? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja jutro pracuję i mam egzamin więc pewnie dołączę do Was na miejscu chyba, że wyjazd w późnych godzinach popołudniowych planujecie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam, ponownie, Poraz kolejny mam zaszczyt zaprosić forumowiczów wraz z rodzinami oraz ze znajomymi, na piknik majowy organizowany dla naszego MAŁEGO BOHATERA WOJTKA. Tym razem impreza jest robiona w sobotę i jest wiecej zaplanowanych atrakcji dla najmłodszych oraz dla starszej duszy. Głowną "atrakcją" podczas pikniku bedzie Czarek Pazura "honorowy obywatel gminy". Wiecej informacji pod linkiem https://www.facebook.com/UjazdPiknikMajowy?fref=photo . Również pragnę poinformować ze MAŁY WOJTEK ma zaplanowany wyjazd do Włoch na leczenie terapeutyczne przewidziane od 19 maja ktore bedzie mniej wiecej trafło pół roku, co za razem ciągnie za sobą ogromne koszta. Także w imieniu Wojtka,rodziców małego jak i swoim zaprszam wszystkich chetnych na miły, majowy, sobotni, rodzinny piknik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Może ktoś chętny polecieć po południu ? oczywiście jak nie będzie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Jest w ogóle organizowany wspólny wyjazd z LDZ? Pogoda niepewna ale ja bym może i poleciał... Edytowane 17 Maja 2014 przez braFF (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 nik się nie pisał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) troche nie pewnie, jutro tesh nie wiadomo jak wyjdzie z pogodą Edytowane 17 Maja 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi