Zontey Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A spod samolotu ktoś leci? Jak tak to o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Bym podjechał...jak się coś nie zesra.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jak ktoś chce wcześniej to 16.20 Brzeziny Orlen 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Do zobaczenia w brzezinach... Zatem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Spróbuje zdążyć do kurowic ale nie czekajcie Edytowane 21 Marca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja najbliżej mam do brzezin więc cza bedzie podjechać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 z Marta juz sie kontaktowalem co do wyjazdu za godzinke wyjezdzam od siebie (eku) bede sie pomalenku delektowal sloneczkiem podczas jazdy jade do Wojtka :] do zobaczyska na miejscu :] ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejM Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Gdyby nie to, że na 17:00 muszę być w Łodzi to pisałbym się, maybe next time : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Też zgłaszam swoją obecność,może zbierze się pare motocykli z Koluszek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ja jadę z Kurowic - czekać na mnie proszę ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Ktoś z Łodzi startuje wcześniej? Zaczynam głupieć w którą stronę jechać. Czy do Brzezin, do Marty, czy na Kurowice? Dobra. Będę o 16:20 w Brzezinach na Orlenie Sorki za zamieszanie Edytowane 21 Marca 2014 przez rescuer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Bądź szybciej bo ja już w Brzezinach i sam tu zwariuje z nudów hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dobra Ubieram sie jade Czrwonono-czarna jak pod nickiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ktoś z Łodzi startuje wcześniej? 17:00 z Mroźnej startuję ja, Kosmaty i Tomahawk. Jak się wyrobisz możesz dołączyć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Petycję podpisałem, niestety nie bardzo mam czym pojechać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Uwaga susza przed Brzezinami od strony Lodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 dokładnie na 122 bodajże, Kwaśna to wbijaj o 17 do mnie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Uwaga susza przed Brzezinami od strony Lodzi Sprawdzałem na mapie i jeśli dobrze oznaczyli to stoją w Paprotni, ale bądźcie czujni wcześniej bo mogą się przemieszczać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak ktoś chętny i leci na Ujazd to część nas spotyka się w Kurowicach (rondo,kościół) w godzinach 17.15 - 17,30. rozumiem, że mówimy o tym miejscu: https://www.google.pl/maps/@51.664787,19.688365,3a,75y,200.71h,81.41t/data=!3m4!1e1!3m2!1sD9XwSxb-BIUSMigOx_MDxQ!2e0!6m1!1e1 o 17:15-17:30? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dokładnie jaquzie 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Miło było myślę, że motocyklowa brać trochę Wojtusia wspomogła Stanio dzięki za powożenie, przypomniałam sobie jak to jest na plecaku 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 My niestety dojechaliśmy na sam koniec, przez przygody ale też coś wspomogliśmy drobnymi do puszki 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659022557489712&set=a.268347169890588.62541.180226105369362&type=1 nie oficiajnie zebrana kwota 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jeśli tyle w tym jednym dniu udało się zebrać to gratulacje dla wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A ja chcialem przeprosic mam slaby motor jak jechalem w piatek rano z pracy do domu zlazlo mi powietrze no coz napompowalem, potem pojechalem do Was do Brzezin czulem sie skrepowany po raz pierwszy bylem na takim spotkaniu, a tu startujemy i co chwila mi łańcuch spadał, potem mówię dobra dogonie was na miejscu w koluszkach pojechałem na ujazd potem na jeddnym z rond sie zakręciłem i zabłądziłem wylądowałem w jakiś długich i włanczam tel z gps gdzie jestem a gps tez mi nie chciał się zalogowac jakiegoś rowerzyste spytałem o drogę, potem pojechałem już na łódź po na noc do pracy i nie liczyłem ile razy podczas jazdy spadł mi ten łańcuch. Jednym zdaniem chciałem was za wszystko przeprosić Sorry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi