stanio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Siemanko wszystkim. Na wstepie na pisze ze potrzebna jest gruba kasa poda 460tys zl na dalsze leczenie chorego 3,5 letniego Wojtka. Pracuje z jego tatą i widze ile to trudu i wyrzeczen kosztuje rodzicow zbiorka pieniedzy na dalsze leczenie syna. Wszelkie info co do choroby mlodego znajduje sie pod linkami http://wojtuszarzycki.pl/ oraz fanpage https://www.facebook.com/wojtuszarzycki?fref=ts . Na obu stronach jeszcze w najwiekszych szczegolach opisana choroba mlodego i cel zbiorki pienieznej. W ostatnia niedziele byla u mlodego grupka 10-ciu motocklistkow z Tomaszowa Maz. ktora przywiozla duzego pluszaka. Ja zwracam sie do was forumowiczow z prosba o zbiorke kto co ile moze dac na leczenie mlodego. i pewnej cieplej niedzieli czyli nie dlugo zebrac sie "calym" forum i zaszczyc obecnoscia u mlodego bo podobaja mu sie motory zwlaszcza PALENE GUMY swoj chlopak. uzbieramy wspolnymi silami 100 zl bedzie dobrze zawsze o te 100 zl blizej do dalszego leczenia . Serdeczne podziekowania dla zainteresowanych Dodam ze mlody jak i rodzice mieszkaja na Osiedlu w Niewiadowie. Odleglosc od lodzi 40km. takze jak ktos sie jeszcze nie rozliczyl z PIT-U to moze odpisac swoj 1% na leczenie mlodego. Szczegolowe info na temat 1% pod oboma linakmi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kaska poszła na konto. Jakoś nie mogę odmówić pomocy takim małym dzieciom... 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Chętnie się dorzucę i przyjadę do młodego i może nawet spale gumę 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Sam mam dwójkę dzieiciaków....straszne...zaraz przelew zrobię a na "fejsbuczku" już rozesłałem info do wszystkich znajomych...trzymam kciuki żeby się młody nie dał choróbsku. 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brutta Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 znalazłam grosz do grosza... Trzymam kciuki za Wojtusia i bedę z zainteresowaniem obserwować akcję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) powyzej w linku reportaz poswiecony Wojtkowi Rowniez chce zaprosic was forumowiczow na koncert dla Wojtka ktory odbedzie sie w przyszly piatek tzn. 21 marca br. w Gminnym Osrodku Kultury w Ujezdzie z siedziba w Niewiadowie. Z tego co mi wiadomo ma przyjechac grupa motocyklistow z Tomaszowa. Ta sama ktora byla ostatnio u malego z wizyta. Maja byc przejazdy motocyklami dla kazdego kto wczesniej oplaci "CEGIELKE" wiecej informacji pod linikiem https://www.facebook.com/events/1404629676466311/ LICZE NA WAS I NA WASZA OBECNOSC chetnych na przybycie prosilbym o kontakt na PRIV w celu podania przyblizonej liczby motocyklistow oraz mam jeszcze do was (czlonkow forum i nie tylko) o podpisanie petycji w wsprawie finasowania leczenia takiej choroby jaka dopadla Wojtka http://www.petycjeonline.com/o_wojtusiu Edytowane 15 Marca 2014 przez stanio link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 niestety nie będzie mnie cały tydzień i nie będę mógł się pokazać... 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jak będzie pogoda to jestem razem z Gon ia dwoma moto a może uda mi się namówić znajomych też dwoma moto 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Będę na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Petycja podpisana i jak pogoda dopisze to również będę obecny 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Podpisano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 dziekowa za odzew i miejmy nadzieje ze bedzie pogoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Niestety nie zdążę moto nabyć do przyszłego piątku 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Dzisiaj gadalem z ogranizatorem tego przedsiewziecia i o 16.20 juz na miejscu jest zbiorka w celu objasnienia wszelkich informacji i zasad uczestnictwa w imprezie chetnych zapraszamy z otwartymi rekoma Edytowane 17 Marca 2014 przez stanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Akurat prognoza na piątek karze wierzyć w to, że będzie ładna pogoda, także jakby ktoś leciał z Łodzi to chętnie się podepnę 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Również chętnie się wybiorę z wami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Jeśli nie będzie żadnych zawirowań w pogodzie to jestem petycja podpisana Edytowane 18 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Petycja podpisana Też mogę pojechać do Ujazdu tylko że ja mam Rometa k125 średnio 90km/h jade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jezeli czujesz sie na silach i masz ochote przyjechac to zapraszamy do Niewiadowa na rondzie w ujezdzie kierunek na koluszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Daleko nie mam jak pogoda pozwoli to zawitam 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzisiaj gadalem z ogranizatorem tego przedsiewziecia i o 16.20 juz na miejscu jest zbiorka w celu objasnienia wszelkich informacji i zasad uczestnictwa w imprezie chetnych zapraszamy z otwartymi rekoma Szkoda ze tak wcześnie, biorąc po uwagę fakt, że większość pracuje do 16, to na pewno nie zdążymy się zebrać i dojechać na 16:20. :/ Żeby zdążyć musielibyśmy zebrać się około 15 pod samolotem, i o 15:30 wyruszyć, żeby bez pośpiechu dojechać na czas, dobrze myślę? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 jezeli ktos sie spozni to nic sie nie stanie. wraze czego przekaze pokrotce informacje. stowarzyszenie organizujace ten pokaz, mini zlocik prosi o kulture,zeby nikt sie nie popisywal i jak bedzie ktos swiadczyl przejzdzke swoim moto to wszystko wramach rozsadku bez stawiania na kole itp kazdy wie o co chodzi, pewnie pod koniec przyjdzie czas palenie gumy grupowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Akurat nowe oponki zamowione to stara można spalić 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Akurat nowe oponki zamowione to stara można spalić jestem w identycznej sytuacji a gdzie w ogóle jest ten dom kultury w Ujeździe? bo ja to wiem gdzie kościół i rondo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jest w Niewiadowie... Tyle wiem narazie 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi