Mario Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Szukam ekipy do ocieplenia domu piętrowego o powierzchni elewacji ok. 400 m2. Ocieplenie ma być styropianem grafitowym 12 cm. Niestety w tamtym roku ekipa, która zaczęła to robić, wykazała małe doświadczenie w tym temacie, a grafit ma swoje prawa o czym się już na własnej skórze i ja i oni przekonali Jeśli znacie kogoś kto ociepla i jest godny polecenia, proszę o namiary. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Hej, mogę polecić Ci firmę MAXIMA Sebastian MAJ tel. kontaktowy 602 367 611 ewentualnie przez mojego narzeczonego który jest podwykonawcą w tej firmie informacje poniżej https://www.facebook.com/memotoshikate.chimorinkumimeki?ref=ts&fref=ts Chłopaki od ponad 10 lat zajmują się głównie dociepleniami. Są sprawdzeni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi