Metro Racing Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dziś w nocy nas OKRADZIONO!Jeżeli dojdzie do Was info , że ktoś ma tanio do sprzedania kaski AIROH oraz LS2 (otwarte/integralne/szczękowe) bez pudełek i worków (przypuszczamy, że mogą być też lekko porysowane przez wybitą szybę) Prosimy o kontakt 42 654 29 68 , 504-59-79-74.Nie bądźmy obojętni !https://www.facebook.com/metrosklep/photos/pcb.749386725081238/749386561747921/?type=1&theater tu znajdziecie zdjęcia ! Ekipa Metro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Pięknie, kuźwa. Warto śledzić portale aukcyjne. Na giełdzie można się rozejrzeć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Łapy przy samej d...e u.......ć złamasom, trzeba będzie obserwować wszelkie kanały sprzedaży.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) W głowie sie nie mieści co tu sie dzieje. Praktycznie w środku miasta, blisko komenda główna... Oczywiście nikt nic nie słyszał... Edytowane 1 Marca 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Licho nie śpi... współczuję. Aczkolwiek myślę, że kaski w Łodzi nie będą sprzedane... za ślizgi temat... trzeba poszukać allegro z innego województwa i eBayu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Przykra informacja. Byłem dzisiaj w sklepie i widziałem "zadowolenie" sprzedawcy. Co tu pisać w takim d...nym kraju żyjemy, że jeden na drugim się próbuje wzbogacić. Ciulom ręce bym u...lił. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 tyle co wiemy na pewno, że te modele właśnie ukradziono pozostałe kaski zostaną podane po poniedziałkowej inwentaryzacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 mam nadzieję, że szybko znajdą się złodzieje i zostaną ukarani. łapy poucinać wszystkim, którzy sięgają po nie swoje. :/ 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ukarać i wyrwać chwasty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Przecieli taka krate ???? Ps. Na bank nie będą ich sprzedawac w lodzi. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 może to była kradzież na zlecenie? na allegro mało złodziei już ryzkuje, ale warto sprawdzać gumtree, tablice.pl i ebaya :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi