4CARS Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 WitamyZapraszamy do skorzystania z promocji na oleje Motul 5100 10w40 oraz Motul 7100 10w40 w opakowaniach 4l.5100 10w40 4l już 125zł7100 10w40 4l już 195złDo każdej zakupionej bańki za symboliczną złotówke możecie dobrać jeden z dodatkowych produktów Motula między innymi:-Smar do łańcucha w opakowaniu 400ml "C2+ Chain Lube Road Plus 0,4L"-Środek do pielęgnacji odzieży skórzanej "M3 PERFECT LEATHER 250ML"-Preparat do czyszczenia wnętrza kasku "M2 HELMET INTERIOR CLEAN 250ML"-Pasta do polerowania chromów "E6 CHROME & ALU POLISH 100ML"-Czyściwo do rąk "M4 HANDS CLEAN 100ML"-Środek do mycia motocykla "E1 WASH&WAX 400ML"A także wiele innych produktów Motula.Dla posiadaczy karty dodatkowo przysługuje rabat w wysokości 5%.Zapraszamy wszystkich motocyklistów do skorzystania z naszej oferty,PozdrawiamyEkipa 4 Cars Łódź Wróblewskiego 90/92 Autoryzowany Dystrybutor MOTUL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Hehe,Promocja hehe,nie bede pisał cen ale teraz każda firma daje dodatek do moto. A pisze bo,Chciałem z wami a mnie olaliscie.Mam podać publicznie gdzie taniej?Może pracowników czas zmienić 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 125 za banie to nie promocja..dziś w ozorkowie się pytałem w pierwszym lepszym sklepie 120 za 4 l 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) I po 90 znajdziesz jak poszukasz 5100 To Ci promocja Edytowane 28 Lutego 2014 przez GrubY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 100 zł w łodzi bez problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dokładnie kupiłam po 98 bez łaski mam wrażenie że nie którzy mają do nas podejście jak do tępych naiwniaków gdzie jeden umie czytać a drugi pisać proponuje zmienić strategie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dokładnie kupiłam po 98 bez łaski mam wrażenie że nie którzy mają do nas podejście jak do tępych naiwniaków gdzie jeden umie czytać a drugi pisać proponuje zmienić strategie Motocykle powinny być 3-osobowe : jeden kieruje,drugi wciska sprzęgło a trzeci zmienia biegi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Ni ma to jak zdrowa konkurencja w handlu Czas na obniżki chłopaki Ej chłopacy i dziewczęta!!! Trza kupić hurtem beczkę powiedzmy 200l dla f rum i pier**lić pośredników zarabiających dla nas :lol: :lol: Grupowa zmiana oleju... Zalewamy motory, a potem siebie. Rozpoczęcie sezonu że hej Edytowane 1 Marca 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zalewamy motory, a potem siebie. Rozpoczęcie sezonu że hej Olejem??? W jakimś filmie widziałem :biggrin: 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A ja dla odmiany pochwalę chłopaków z 4Cars. Byłem u nich ubiegłego lata (jakoś w Sierpniu po tym jak ich przedstawiciel rozdawał ulotki pod centralem) i zakupiłem 4l Motula 5100 za całe 94 zł. Szkoda, że ceny dziś tak odbiegają od tych, które ja pamiętam. Niestety, 125 zł to rozbój w biały dzień. Za 30 zł litr leje z beczki mechanik zaprzyjaźnionego warsztatu i kupuję dokładnie ile chcę. Do tego olej zakupiony u ******* to jak część wie darmowa wymiana 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A nie mówiłem? He he, cały "4cars" 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A ja dla odmiany pochwalę chłopaków z 4Cars. Byłem u nich ubiegłego lata (jakoś w Sierpniu po tym jak ich przedstawiciel rozdawał ulotki pod centralem) i zakupiłem 4l Motula 5100 za całe 94 z Hehe,A w tym roku chcą nas zrobić w "Bańke z olejem' 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 125 z wymianą by jeszcze przeszło inaczej musicie szukac frajerow na to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 drooogo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Siemankowłaśnie szukam gdzie mogę w Łodzi tanio kupic Motula 10W40 1 lub 4 litry, bo potrzebuję dolać na już :] za każde info będę wdzięczny, a jeszcze jak bd niedaleko Włókniarzy to w ogóle LwG;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 właśnie szukam gdzie mogę w Łodzi tanio kupic Motula 10W40 1 lub 4 litry, bo potrzebuję dolać na już :] Idzie na PW! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Za zarzewskiej w łodzi masz tanie oleje. Zaraz przy gorniaku. Litr motul 5100 30 zł placilem, więc podejrzewać ze banka 4litry wyjdzie taniej,mila obsługa i fachowe doradztwo, mogę polecić Idzie na PW! Podeslesz mi tez? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Dajcie zyc innym...ps. zazwyczaj jak cisnie sie na cene to odbija sie kosztem jakosci...ino paczeć jak ktos kupi niedlugo rzepakowy w opakowaniu motula:) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Maja 2016 przez dan-erłan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dajcie zyc innym...ps. zazwyczaj jak cisnie sie na cene to odbija sie kosztem jakosci...ino paczeć jak ktos kupi niedlugo rzepakowy w opakowaniu motula:) Dan, ale przecież widzisz co wylewasz z moto po 6000 km (czy co ile tam zmieniasz). Jak się wyleje czarny to będzie widać, że nie ma sensu kupować motula bo są podróby i szybko trend spadnie. Ja biorę Motula bo był to jeden z niewielu olejów jakie testowałem, który w singlu 250cc chłodzonym powietrzem wytrzymywał więcej niż 3000 km i zachowywał kolor i konsystencję. Inne albo robiły się czarne, albo się rozwarstwiały (woda rzadka osobno i olej gęsty osobno). Widzisz co lejesz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Eee panie daj pan spokój , nie powiem gdzie ale 7100 kupiłem za troszkę taniej z filtrem ⚽️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Przypadkiem kolor oleju nie zależy od tego jaką ma liczbę zasadową ? (TBN) Jeżeli sądzicie, że po kolorze oleju przy wymianie można mówić o jego jakości to się grubo mylicie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Aidekk nie masz racji, możesz zalać nowy olej a po 200 km bedzie czarny, nie jest to zły objaw tylko fakt że olej działa i zbiera syf z silnika 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jak się wyleje czarny to będzie widać, że nie ma sensu kupować motula bo są podróby Taaa, albo wyleje czarny ale już z panewkami albo tłokami. Obserwacja oleju przy wymianie to, przeważnie jak coś z nim jest nie tak, troche za późno na ratowanie silnika. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike666 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 nie powiem gdzie ale 7100 kupiłem za troszkę taniej To pomogłeś (y) jak cisnie sie na cene to odbija sie kosztem jakosci Motul b.dobry olej (o ile nie najlepszy), wiec po taniości nie idę... cena zależy od partii produktu i marży Rzepaku nie komentuje ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 motul jest obecnie mocno podrabiany. Ciężko kupić oryginal. Polecam Millersa. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi