Arpe Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Cześć wszsytkim, mam do wymiany 2 opony i napęd kompletnie się nie znam więc potrzebna usługa kompleksowa: wstawiam sprzęt i zabieram po operacji opony jakieś do jazdy po mieście przez początkującego (2 sezon) SV 650 S '99 sprzęt moge podstawić nawet jutro pozdrawiam Marek Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Co do napędu/opon Korando /przedzalniana co do usługi masz duży wybór np, stun-tex ,motorwings... Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja znam Chłopaków co bez problemu Ci to wszystko zrobią, ale niestety są z Tomaszowa Maz. Jakbyś chciał to na pewno się z nimi dogadasz i nie zapłacisz tak jak w serwisie;) Jak coś to kontakt na priv. pozdrawiam Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cześć wszsytkim, mam do wymiany 2 opony i napęd kompletnie się nie znam więc potrzebna usługa kompleksowa: wstawiam sprzęt i zabieram po operacji opony jakieś do jazdy po mieście przez początkującego (2 sezon) SV 650 S '99 sprzęt moge podstawić nawet jutro pozdrawiam Marek Przedzwoń do nas dzisiaj w godzinach pracy (11-20) to ustalimy co dokładnie potrzebujesz( w sensie jakie gumy i napęd) i zrobimy Ci ofertę na części i wymianę. 509036794. Pozdrawiam Mateusz Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Przyjedz do mnie nikt lepiej i taniej Ci nie zrobi:) pw jak cos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zadzwoń do Łukasza - bardzo dobry mechanik https://www.facebook.com/GMGSerwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 zamykam, dziękuję wszystkim za oferty Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi