jaquzie Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 a ma ktoś PS4 i PlayStation VR? bo jakoś tak rzuca mi się w oczy ostatnio i chętnie bym popatrzył jak to wygląda w robocie czasem zdarzy mi się kolejką górską przejechać na Oculus'ie Rift, i chciałbym mieć porównanie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Wiem jaka jest to gra grałem w Setlers 2 i 3 na PC ale nie online , Gdzie to można ściągnąć jest kompatybilne z platformą Steam ?? Tego się nie ściąga. Wchodzisz na stronę www.thesettlersonline.pl. A co do Platformy to nie wiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 ale to jest jak typowa strategia, gdzie w każdej grze zaczynasz od nowa ? Czy przeglądarkowa, gdzie liczy się jak długo kto gra i jak się zniszczą to koniec ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Trudno mi wytłumaczyć bo to jest wyłącznie jedyna gra w jaką gram.Masz przygody, Ekspedycje, specjalne budynki które zdobywasz, eventy w których zbierasz np: Dynie a za nie kupujesz ulepszonych generałów,budowle... wiecej może się dowiesz na www.settlersonlinewiki.eu/ to jest tak zwana złota księga graczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A ktoś pogrywa w Tom Clancy's The Division? Albo Rocket League? Na PS4? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 a ma ktoś PS4 i PlayStation VR? bo jakoś tak rzuca mi się w oczy ostatnio i chętnie bym popatrzył jak to wygląda w robocie czasem zdarzy mi się kolejką górską przejechać na Oculus'ie Rift, i chciałbym mieć porównanie. Trochę odgrzebuję stary post ale jak jeszcze masz ochotę zobaczyć co i jak z VR a masz PS4 to jest gość, który wypożycza - poniżej 100 plnów za dobę i dokłada Residenta VII. Wg mnie w zupełności wystarczy aby zobaczyć co to bo na pewno, na obecnym etapie VR bardzo przegrywa możliwościami z Oculusem i Vive. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasai Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ma ktoś XBOXa 360 i jakieś fajne tytuły żeby się wymienić? strzelaniny lub akcji lub przygodówki?ja mam parę czesci CODA, Battlefielda i pare na kinecta, Nie mam Golda, pograłbym w ciekawsze tytuły a może ktoś woli klasykę, wiec piszcie jakie macie Może ktoś założyłby taki temat z wymianą na XBOXa i mnie doda? Ktoś kto jest zapalonym graczem a nie weekendowym jak ja ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goose_rider Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A ktoś pogrywa w Tom Clancy's The Division? Albo Rocket League? Na PS4? ja w Rocket Leagu'e chętnie. Zgadamy się na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) ja właśnie myślałem, czy kupić tego clancego na pc. Warto ? grałem trochę w demo wersje, ale jakoś nie miałem czasu nawet tego skończyć Edytowane 12 Maja 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi