xanton Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Możliwe, że trafiłeś na jakiś problem na łączu z serwerem. Ja też pogrywam i konto mam cały czas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja w zasadzie to tylko w BF4 od czasu do czasu. Jakby ktoś chętny to login taki sam jak nick 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja CS 1.6 steam i planuję wrócić do WoT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ktoś chętny to możemy z kumplem zrobić jakiś serwer CS 1.6 . zależny od ilości osób ile by grało ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam, jak ktoś chciałby pograć w jakieś MMO na kompie czy też na konsoli (PS3) choćby w Diablo 3 to z checią bym sie przyłaczył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja katuje od jakiś 2 tygodni Tera online na serverze Kilian 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 CS 1.6 <--- Wspomnień czar http://steamcommunity.com/profiles/76561198024003273 LoL <--- Za namową kolegi z pracy Nick: CasanovaK89 na krainie North&East i Nick: Novak7 na krainie West 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 CS 1.6 <--- Wspomnień czar http://steamcommunit...561198024003273 Wujo, ostatnia gra 15 grudnia 2014 widzę u Ciebie! Trzeba zagrać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja też ostatnio odświeżyłem konto na steamie to możemy pograć w 1.6 lub w GO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Xbox One : Forza 5 ,Forza Horizon 2 , DA: Inkwizycja , Titanfall , PvZ Advanced Warfare , Fifa 15 ,UFC , NFS Rivals . Nick na XBL taki sam jak na forum. 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 jak coś nick na steamie: Niah Niah póki co cs 1.6, po sesji będzie GO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Siema. I ja tu coś napiszę. Gran dużo i często w CSa 1.6 i Global Ofensive. A tekto sporadycznie Payday GTA 5. Wszystko na PC 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) w sumie moznaby ogarnac paintballa w wersji online CS 1.6 GO widze ze od 35 zl. Edytowane 26 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W cs go to ja tez mogę pograć nick na steam: OdLoT a na origin: OdlLoT, ale na origin to raczej tylko fifa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 http://steamcommunity.com/profiles/76561198017380601Gdyby ktoś chciał pograć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja z chęcią zamieszam jakiś meczyk. Nick Nervous ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Wiedzmin i NBA2k 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak ktoś na CS Go to zapraszam. Na steam Bednar Moto Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jak ktoś na CS Go to zapraszam. Na steam Bednar Moto Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Poszło zaproszenie od LEITO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Odpaliłem "Ride" na PS i powiem wam, że dużo lepiej niż na PC bo joystick w gamepad'zie rozróżnia poziom nacisku dzięki czemu można regulować kąt pochylenia czy odkręcenie manety. Pomijam fizykę jak ktoś jeździ w realu to się wq**ia przez pierwsze 30min ale potem idzie załapać. Fajna alternatywa jak nie można latać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newmorning Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Od 99 roku, fifa, co rok nowsza w 2015 byłem w II lidze online, ale odkąd się dziecko urodziło, sprzedałem konsolebo i tak czasu nie ma, więc tak już ponad półtora roku. Choć ostatnio pod Stadionem Narodowym wygrywałem mecz za meczem,więc chyba coś jeszcze zostało w paluchach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A może ktoś gra w The Settlers online serwer Złota góra? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A może ktoś gra w The Settlers online serwer Złota góra? A jak w to można grać? Więcej wyjaśnień? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A jak w to można grać? Więcej wyjaśnień? Jest to gra strategiczna... Na początku podbijasz własną wyspę i budujesz potrzebne budynki, szukasz złoż ... są tam przygody, zadania, eventy itd.... Wspólnie z innymi graczami jest się w gildiach i wspólnie sobie pomaga. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jest to gra strategiczna... Na początku podbijasz własną wyspę i budujesz potrzebne budynki, szukasz złoż ... są tam przygody, zadania, eventy itd.... Wspólnie z innymi graczami jest się w gildiach i wspólnie sobie pomaga. Wiem jaka jest to gra grałem w Setlers 2 i 3 na PC ale nie online , Gdzie to można ściągnąć jest kompatybilne z platformą Steam ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi