Krayzys Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja osobiście pogrywam se w Sampa , Cs i takie tam jeszcze . Ale również współprowadzę serwer minecrafta na pewnej sieci i jestem tam w administracji TeamSpeak 3 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 dziś Dead Space jest za free https://www.origin.com/pl-pl/store/on-the-house-ANW.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Aż założyłem konto i pobieram. Ciekawa giera... coś jak Resident Evil czy FEAR 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 oo fajnie że dałeś znać, też sobie ściągnę 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ja już pobrałem i zainstalowałem :] pośpieszcie się bo lada chwila ma zniknąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 nawet zacząłem grać.. trzyma w napięciu 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Ja mam wszystkie Dead Space`y oryginalne w domu przeszedłem 1 i 2 część2 razy . Genialna gra - zwłaszcza 1 część bo to typowy Survival Horror a nie Survival Shooter jak 2...3 cienka ale dla zamknięcia historii należy przejść Edytowane 28 Marca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/8-klasykow-valve-za-3-zl-na-gamefly Sprawdzony link 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A niech mnie... zainstalowałem znowu Steama, po rocznej przerwie. Instaluję CS 1.6 Może wieczorna rundka? Spróbuję jeszcze L4D 2 pobrać na czas. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ile osób grywa w CS 1,6? Może forumowy klanik zmontować? Kiedyś nieźle wymiatałem na AWP i Ak47 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jakby kto chciał to mam parę kodów do gier na PC do rozdania Mnie się po prostu powtarzają bo były w czasopismach albo Humble Bundle a na półce już dawno stały. Jak będą jacyś chętni to podam tytuły jakie mam i się rozda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ech nie wiem czy mnie przekonacie do CS`a Ale BF4 zawsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 cs'a nie trawie ale quake2 juz tak (tutaj uzywam do serverow hlsw). uslyszalem wyzej atari 65xe.. oj klasyk, podobnie jak 800xl, ktore mam czasem zdarzy mi sie i zagrac w gierki z atari na emulatorze. a z nowszych, to jestem fanem tomb raidera nfs'a, czy assasins crreda, uncharted drake, heavenly sword (tu na ps3). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 CS'a mam na kompie jakby co Jak pogoda (deszczowa) pozwoli to można by coś pyknąć razem Podawajcie nick'i na steam. Mój (ambitny ): casanovakk 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Grywa ktoś w Test Drive Unlimited 2? Co prawda od kilku dni leżą serwery, ale mam nadzieję, że się ogarną. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ech nie wiem czy mnie przekonacie do CS`a Ale BF4 zawsze Ja też za CS'em nie przepadam, ale BF4- o każdej porze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krayzys Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja w tdu gram ale w 1 Ale to i tak sporadycznie a w tdu 2 za mało motocykli . Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Krayzys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja teraz tylko w BF4 giercuje ale jeśli ktoś jeszcze ciśnie w COD jakiego kolwiek to chętnie pogram z kimś z forum.Moje konto steam:Pavo2008 . BF4 Pablocom-pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Moze ktos w coś na Ps3 ? 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dziś Red Alert 2 Online za free http://www.meeting-grounds.net/ra2-online/play-red-alert-2-online-for-free/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ERROR 500 - INTERNAL SERVER ERROR 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 za dużo osób się rzuciło bo to zacny RTS - poczekaj jakiś czas i próbuj dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja w tdu gram ale w 1 Ale to i tak sporadycznie a w tdu 2 za mało motocykli . Przesiadłem się na TDU2, bo zamknięto serwery "1" 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja grywam w Cs ale Source :-P 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 mnie możecie znaleźć w BF4 pod tym samym nickiem , najczęściej na rosyjskich serwerach 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi