mundurowy88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widziałem ostatnio w jakimś programie moto uchwyt dla pasażera znajdujący się na zbiorniku montowany bodajże do wlewu paliwa ... widzieliście gdzieś cuś takiego do nabycia ? albo ktoś ma ? gdzie można nabyć i jak to się spisuje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Proszę bardzo: http://allegro.pl/uchwyt-na-zbiornik-angrip-kawasaki-yamaha-i3991287907.html 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ma ktoś z forum kto jechał z nami w niedzielę na Uniejów/Jeziorsko. Przyjedź na spotkanie czwartkowe to może nawet obejrzysz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Sobek ma .Tylko to nie są tanie rzeczy (ale jak to jakiś oszołom napisał na forum motocykliści to majętni ludzie) a uchwyt taki jak w linku od Achmeda. Edytowane 25 Lutego 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no faktycznie ... cena jest troche zaporowa ciekawe jak się to sprawdza w jeździe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam taki uchwyt. Plecaczki są zadowolone:D. Spisuje się całkiem fajnie. Podczas jazdy za bardzo nie przeszkadza. Tylko ta cena zabójcza, ale cóż za luksus się płaci:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widziałam coś takiego na którymś bajzlu. Wyglądało naprawdę spoko, a jako że zdarza mi się jeździć na plecaku uważam że to absolutnie zbawienny i genialny pomysł. Ja widziała nieco inny uchwyt (i tańszy od wymienionego ). link 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cena całkiem przyzwoita, tylko przy takim modelu nie położysz się na baku:(. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Fakt może być to utrudnione, ale wiesz co przeglądałam to ogłoszenie i ostatnie zdjęcie dotyczy chyba modelu wrzuconego wcześniej w tym watku. Więc może warto zadzwonić i zapytać, bo gościu może mieć oba modele w jednej cenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cena całkiem przyzwoita, tylko przy takim modelu nie położysz się na baku:(. no fakt tu byłby problem ale nie jeździłbym z tym na co dzień tylko raz na jakiś czas przy dalszych wypadach za miasto w duecie:) Widziałam coś takiego na którymś bajzlu. Wyglądało naprawdę spoko, a jako że zdarza mi się jeździć na plecaku uważam że to absolutnie zbawienny i genialny pomysł. Ja widziała nieco inny uchwyt (i tańszy od wymienionego ). link no właśnie pod tym kątem patrze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no fakt tu byłby problem ale nie jeździłbym z tym na co dzień tylko raz na jakiś czas przy dalszych wypadach za miasto w duecie:) Tak jak napisałam, obczajcie całe ogłoszenie bo dalej gościu pokazuje model na dwa uchwyty teoretycznie w tej samej cenie, więc warto zadzwonić i zapytać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam taki uchwyt. Plecaczki są zadowolone:D. Spisuje się całkiem fajnie. Podczas jazdy za bardzo nie przeszkadza. Tylko ta cena zabójcza, ale cóż za luksus się płaci:) jak Plecaczki zadowolone to najważniejsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 hmmm, nie wiem czemu ale kiedyś spotkałam się z dziwną nazwą tych uchwytów - to chyba brzmiało: "kastrator" 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 hmmm, nie wiem czemu ale kiedyś spotkałam się z dziwną nazwą tych uchwytów - to chyba brzmiało: "kastrator" AHahahaha O tym samym pomyślałem jak tylko zobaczyłem nagłówek tematu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 hmmm, nie wiem czemu ale kiedyś spotkałam się z dziwną nazwą tych uchwytów - to chyba brzmiało: "kastrator" wprawdzie jesteś the best, ale o takich rzeczach nie mówi się głośno 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi