Skocz do zawartości

Coś W Stylu "przewieziesz Mnie ?"

mundurowy88

Rekomendowane odpowiedzi

Może na wiosnę sama już będę wozić plecaki :PPP . Plan taki

grudzień - kask, i profil kierowcy,

styczeń - kac noworoczny i postanowienia, że zdam (nawet jak w moim mniemaniu lewo- to prawo, a prawo - to lewo:P) 

luty - teoria w szkole

marzec - urodziny:D i strój ochronny na motocykl:))

kwiecień - egzaminy

maj - ewentualna łapówka, jak nie zdam:PP (nie no lol)

czerwiec - mój motocykl.....

lipiec - sierpień - wakacje z moją maszyną  i szukanie kobiet, które będę zarażać pasją do motocykli....:smile:))

Jak wyjdzie mój plan nie wiem, zapewne ulegnie modyfikacji, ale warto mieć jakikolwiek:D  :moto:

nawet jak w moim mniemaniu lewo- to prawo, a prawo - to lewo:P

Rozwiązanie jest banalne, dwie białe naklejki i literki markerem na rękawiczkach :biggrin:

post-423-0-52548400-1448022735_thumb.jpg

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ew. Jazda tylko do przodu ;) ale powrót do domu by trochę wtedy zajął (dookoła świata) ;)

Hm, w sumie to niezły plan :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

noo teraz to możesz jak na wolności jesteś....................a propos......nie boli cie jeszcze ręka :biggrin::decayed::riding::hihi:

Boli ku..rde ;) bandaż na łapie.. Ale po piwku boli mniej ;) więc pijmy Piwo bo leczy! :smile:

Ps. Nie stać mnie na taki trip.. I pewnie nigdy nie będzie :sad2:

Ps. Nie stać mnie na taki trip.. I pewnie nigdy nie będzie :sad2:

Nigdy nie mów nigdy! Życie bywa przewrotne. A jeśli czegoś bardzo chcesz to są od tego przyjaciele, ludzie. Czasem mały pomysł może przeobrazić się w coś wielkiego. ps . pamiętasz jak rozmawialiśmy o "lego" :PPP. Wszystko zaczyna się w głowie, a kończy na spełnianiu marzeń i realności:))

ps . pamiętasz jak rozmawialiśmy o "lego"

Robi się intymnie, mów dalej :biggrin:

flm_1448117398__comment_v9uhfd2oaaqrpnps

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Może na wiosnę sama już będę wozić plecaki :PPP . Plan taki

grudzień - kask, i profil kierowcy,

styczeń - kac noworoczny i postanowienia, że zdam (nawet jak w moim mniemaniu lewo- to prawo, a prawo - to lewo:P) 

luty - teoria w szkole

marzec - urodziny:D i strój ochronny na motocykl:))

kwiecień - egzaminy

maj - ewentualna łapówka, jak nie zdam:PP (nie no lol)

czerwiec - mój motocykl.....

lipiec - sierpień - wakacje z moją maszyną  i szukanie kobiet, które będę zarażać pasją do motocykli.... :smile:))

Jak wyjdzie mój plan nie wiem, zapewne ulegnie modyfikacji, ale warto mieć jakikolwiek:D  :moto:

Najważniejsze to dążyć do celu... :smile:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

W ostatnim czasie to najciekawszy temat a na kolejny post czekam bardziej niż na gwiezdne wojny

To uważaj jak to się tam rozegra na wiosnę znów będę poszukiwać kogoś kto mnie przewiezie:PP póki co cały czas nie mogę zrobić prawa jazdy więc trzeba polubić na dzień dzisiejszy miano plecaka:PP

@aiwis na tzw.sucho byłaś plecaczkiem w Ptak Outlet więc na wiosnę trzeba jeszcze poczuć wiaterek na trasce po spocie:)

A no nie mam żadnych uprawnień:P może dlatego że boją się jak ja tylko dostanę w swoje ręce te zezwolenia itp. to prędkość, prędkość i wiatr we włosach jak mówicie:P ... Marzenia trzeba spełniać... Czasem to trawa jeszcze nie wybieram się na tamten świat więc jak grzeczna dziewczynka poczekam. Choć ciężko jest żyć jak nie ma się moto między nogami:PP

@aiwis na tzw.sucho byłaś plecaczkiem w Ptak Outlet więc na wiosnę trzeba jeszcze poczuć wiaterek na trasce po spocie:)

jestem za:D 

@motorek26 dobrze prawi weź się dziewczyno za realizację

...a nie nimi żyć.

Jeśli się nie ma w życiu pod górkę ok to można realizować myślicie że nie chce nic nie robię aby spełniać marzenia... Kiedy życie samo weryfikuje kolejność spełnianych planów marzeń i wtedy zostajemy postawieni przy ścianie... Albo "dostaje się patelnią w głowę..." co jak co jestem jedną z bardziej ambitnych i mocno dążących do celu osób!!!

Sylwia doskonale cię rozumiem bo mnie życie się tak ułożyło ze marzenie o motocyklu i uprawnieniach na niego mogłem spełnić dopiero przed czterdziestką, tym bardziej zycze ci żebyś mogła to zrealizować szybciej i będę razem z innymi cię do tego uparcie namawiał

Jeśli się nie ma w życiu pod górkę ok
nie ma co narzekać mnie życie też nigdy nie rozpieszczało ale brne do przodu żeby nie było tylko gorzej

myślicie że nie chce nic nie robię aby spełniać marzenia...

Tendencyjne spojrzenie. Dzięki programom TV przywykliśmy do oceniani ludzi i sytuacji więc często przyjmujemy, że czyjaś wypowiedź jest formą naszej oceny i zaczynamy się bronić/tłumaczyć. 

Kompletnie nie o to chodzi daleki jestem od oceniania czyjejkolwiek przeszłości i tak naprawdę nie specjalnie mnie interesuje Twoja czy inna historia upadków i powstań bo jak napisał 

nie ma co narzekać mnie życie też nigdy nie rozpieszczało ale brne do przodu żeby nie było tylko gorzej

ja też mam taką historię i wokół pełno osób, które potykają się i powstają to norma to życie. Każdy ma inne i niemożna przykładać miary oceniać i porównywać.

Ważne jest co teraz czujesz, chcesz, możesz, marzysz, pragniesz ... wiec biegnij w tym kierunku. I znajdź wokół ludzi którzy krzykną " Sylwia do dzieła" - jesteśmy między innymi tu :-). 

marzenie o motocyklu i uprawnieniach na niego mogłem spełnić dopiero przed czterdziestką

- dokładnie tak jak ja i gdyby nie kilkoro pozytywnie nakręconych Was to mogło by być inaczej.. 

Jezu, PIT, Salat, ale Wy starzy jesteście :P (taki mały offtop).

Jak wyżej, to tylko od nas zależy, jak będzie wyglądało jutro ;)

Moja żonka stwierdziła,że to kryzys wieku średniego jak kupiłem moto (blisko 4-rech dych). Ja jej na to, że przyszedł czas na spełnienie marzeń :biggrin: .Moto za nowe nie jest ,ale jak mówią ''LEPSZY RYDZ NIŻ NIC''. :riding:

Moja żonka stwierdziła,że to kryzys wieku średniego jak kupiłem moto (blisko 4-rech dych). Ja jej na to, że przyszedł czas na spełnienie marzeń :biggrin: .Moto za nowe nie jest ,ale jak mówią ''LEPSZY RYDZ NIŻ NIC''. :riding:

Kazda tak sobie tlumaczy, no bo co ma powiedziec ?

Ze w koncu ma mniej do gadania ? :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."