Skocz do zawartości

Coś W Stylu "przewieziesz Mnie ?"

mundurowy88

Rekomendowane odpowiedzi

:decayed:  :decayed:  :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Wolcia to specjalnie od cichego wielbiciela który nie chce się ujawnić :P

Hehe Kosmat :] Pogodno wymiata :whistling: "czy ty o czy ty to czy ty to czujesz"

Dann, ja wolę to:

chyba nawet GS'a widziałem w tym filmie :biggrin:

ale.. zeszliśmy z wątku! przypominam się! ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

dobra już wiem............przez sezon zimowy trzeba chyba popracować nad nową formą spotów czwartkowych  :riding:  :whip:  chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko 

Sławku.....................chylonku...........................jak nie chcą jak chcą 

Jak cos mogę pożyczyć kask rozm. M tylko trzeba bedzie po niego podjechać. Jak cos to dajcie znać bo nie ma mnie jutro w domu i muszę go w razie czego zabrać ze sobą. Z różowymi elementami powinien sie podobać ;)

Czemu motocykle...??? Na to pytanie zna odpowiedź tylko osoba, która czuje to co ja... Ta chwila, kiedy nogi oplatają motor. Łapiesz go mocno jak tylko możesz być czuć się bezpiecznie. Skowyt silnika, który przypomina Ci gdzie jesteś! Zapach palącej się gumy !! TY!! i MOTOCYKL!! to jest to nikt Cię wtedy nie doścignie nawet jakby chciał! To uczucie kiedy zatyka CI wdech w piersi i czujesz że żyjesz!! To TY! Pamiętaj nie jesteś dawcą narządów a pasjonatom osoba która tym żyje! Byłam na kilku przejażdżkach, a zakochałam się w tej pasji nigdy tak mocno nie czułam tego czegoś jak teraz! Jak widzę moto to wydaje mi się że to inna rzeczywistość inni ludzie. Zakochać się w swoim rumaku i go co noc oplatać! Trzymać w objęciach.Pieścić, myć, dbać! To się nazywa pasja! Nie jestem tu z przypadku, czy ze szpanu, lecz z chęci wejścia w to co piękne. Te sekundy jak planujesz przejażdżkę, ten dźwięk to wszystko jest cudne, czujesz to gęste powietrze, niesforne owady, lecz czy to ważne?? Teraz jesteś Ty i motor!!! więc JEDŹ i łap chwlę, gdyż jutro nas może nie być... I żadni dawcy organów, lecz PASJONACI!!!!!

Jak cos mogę pożyczyć kask rozm. M tylko trzeba bedzie po niego podjechać. Jak cos to dajcie znać bo nie ma mnie jutro w domu i muszę go w razie czego zabrać ze sobą. Z różowymi elementami powinien sie podobać ;)

Dzięki za chęci Jusia, mam już również M-kę AGV - i nawet go trzymam w rękach już, wystarczyło iść na piwko o 24:00 z kolegą z osiedla ;)

Może przejażdżka że wspólną kompielą ;-)

to już wiem czemu masz zawsze takie czyste moto Panie wielebny :smile:

ps. bierz kiełbę i jedź pod della na 10-11, jedziemy do mnie na działkę na grilla.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ja pier... sami szydercy i znikąd pomocy  :smile:

K... zdjęcia mnie mineły. Ma ktoś jeszcze linki ?? ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Pieścić, myć, dbać!

Musisz zglosic sie do Goni

Lepiej wypucowanego sprzetu chyba nie widzialem :smile:

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Dzięki za chęci Jusia, mam już również M-kę AGV - i nawet go trzymam w rękach już, wystarczyło iść na piwko o 24:00 z kolegą z osiedla ;)

to już wiem czemu masz zawsze takie czyste moto Panie wielebny :smile:

ps. bierz kiełbę i jedź pod della na 10-11, jedziemy do mnie na działkę na grilla.

W robocie do 14 :-(

Bulba Goni sprzęt to ja pucuję

Nie no nikt nie twierdzi ze ktos inny "obrabia sprzet Goni" ;)

Ps.

Nie istnieje taka ilosc piwa, ktora by mnie zmusila do tak katorzniczej pracy :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."