Dawid Xrv Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Pisałem ogólnie o czwartkowych spotkaniach. Ja mieszkam daleko od Łodzi, na zatęchłej wsi, gdzie prąd zawraca bo dalej już nic nie ma... I w czwartkowych spotkaniach nie uczestniczę a poza tym co ja bym na asfalcie robił... błota ni ma, piochu ni ma nic ni ma I nie próbuj zrozumieć faceta....Już prędzej opanujesz rachunek różniczkowy, albo składanie gaźnika Edytowane 13 Listopada 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Tia... A Ty nie próbuj rozumieć kobiet... Zresztą swoją drogą. Kobiecie bardziej pasuje motor <jak Pani swojego rumaka> 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Tia... A Ty nie próbuj rozumieć kobiet... Słuchaj no panna, czy gdziekolwiek napisałem że próbuję? Nie próbuję, nie chcę zrozumieć, bo mi to niepotrzebne. Dobra koniec przepychanek. A żeby było w temacie, nikogo nie przewiozę bo mam siodełko egoistyczne Zdrowia! 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Sylwia - prawda jest taka i jedyna słuszna. Jak wchodzisz na Forum i nie znasz użytkowników, zawsze zgłaszasz się do Prezesa! On zna wszystkich, zna ich motocykle, zna ich żony, zna nawet ich numer konta bankowego i wie, gdzie mieszkają. Wybrałbym idealnego motocyklistę dla Ciebie według indywidualnych preferencji ale teraz... teraz to foch i masz babo placek Sylwia nikt tu nikogo nie atakuje, chłopaki po prostu są wyposzczeni, Jaquzi lizałby wszystko jak reksio kość a Rafał wchodzi we wszystko jak pidbull w kaczke, ale to normalne samcze zachowanie jak się z tobą oswoją to zluzują, nie zrażaj się do nich 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Suchy pojechał jak zwykle Nie gadaj Pan tyle, tylko tyłeczek w troki, kask dla Sylwi i jedziesz z nami jutro na grilla - potrzebna nam kuchara! Ps. Oczywiście po znajomości zarekomendowałbyś kolegę Jaq'a? 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Prezes Ty tam za dużo nie gadaj zaproś ładnie koleżankę na imprezę w Futuryście i jest git . To wtedy zapozna większość fajnych kolegów . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Mówiłam że będę!!! Tylko moi drodzy bez macanem bo po zębach :DD Może i wyglądam na lalunię ale mam moc!!! przekonacie się o tym oraz pewne zainteresowani bawię się filmowaniem i montażem hobbystycznie:)) 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 chyba się zakochałem - kobieta lubi moto, i do tego montuje filmy macaniem też zajmuje się admin Suchy - nam nie wolno bez jego wiedzy i polecenia 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Mówiłam że będę!!! Mogłaś to zachować w tajemnicy, teraz to ja już znam minę facetów: 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Marcin ale frekwencja nam skoczy na Moto Mikołajach do puszek więcej zbierzemy . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 chyba się zakochałem - kobieta lubi moto, i do tego montuje filmy ..jak w co 2-giej kobiecie na tym 4-um 5 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie pytaj co jeszcze umiem....:PPP 4 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 ..jak w co 2-giej kobiecie na tym 4-um ale mi dziś jedziecie, jak byście mnie nie znali... a dobrze wiecie, że na emeryckie BMW nie idzie "usidlić" panny 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie pytaj co jeszcze umiem....:PPP P.S. Zaraz sam zacznę usuwać swoje posty, dobrze że to dział Off Topic. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 .. a dobrze wiecie, że na emeryckie BMW nie idzie "usidlić" panny Chwalisz się czy żalisz ..że kostki byś tylko wylizywał 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Dann OFFTOP! 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Jacuś na tym emeryckim moto to jeszcze nie jedna będzie chciała po siedzieć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 ja wiem chylon, niestety najwięcej jest takich chętnych: 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie no nie gadaj ostatnio to ja miałem takie zainteresowanie aż się Hania krzywiła ze strachu że na nią wsiądzie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Ale taka to na pełnym wypasie ..latasz bez gumy 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Lol jesteście za***iście:))) rozbawiliście mnie !!! A zobaczycie że go wezmę między nogi...... ]:> dosiądę i będę mocno jeździć oczywiście o motor mi chodzi:PP 4 Cytuj
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 dosiądę i będę mocno jeździć oczywiście o motor mi chodzi:PP ..tylko uważaj na ostre winkle i "dziurawe" polskie drogi 2 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolcia Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) A tak na poważnie Jaqu, wiesz że ja uwielbiam twoje emeryckie moto Edytowane 13 Listopada 2015 przez Wolcia (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Madzia, bo Ty to jesteś w ogóle.. wszyscy Panowie potwierdzą 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Potwierdzam zajefajna LASKA 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi