Dawid Xrv Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Pisałem ogólnie o czwartkowych spotkaniach. Ja mieszkam daleko od Łodzi, na zatęchłej wsi, gdzie prąd zawraca bo dalej już nic nie ma... I w czwartkowych spotkaniach nie uczestniczę a poza tym co ja bym na asfalcie robił... błota ni ma, piochu ni ma nic ni ma I nie próbuj zrozumieć faceta....Już prędzej opanujesz rachunek różniczkowy, albo składanie gaźnika Edytowane 13 Listopada 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tia... A Ty nie próbuj rozumieć kobiet... Zresztą swoją drogą. Kobiecie bardziej pasuje motor <jak Pani swojego rumaka> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tia... A Ty nie próbuj rozumieć kobiet... Słuchaj no panna, czy gdziekolwiek napisałem że próbuję? Nie próbuję, nie chcę zrozumieć, bo mi to niepotrzebne. Dobra koniec przepychanek. A żeby było w temacie, nikogo nie przewiozę bo mam siodełko egoistyczne Zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Sylwia - prawda jest taka i jedyna słuszna. Jak wchodzisz na Forum i nie znasz użytkowników, zawsze zgłaszasz się do Prezesa! On zna wszystkich, zna ich motocykle, zna ich żony, zna nawet ich numer konta bankowego i wie, gdzie mieszkają. Wybrałbym idealnego motocyklistę dla Ciebie według indywidualnych preferencji ale teraz... teraz to foch i masz babo placek Sylwia nikt tu nikogo nie atakuje, chłopaki po prostu są wyposzczeni, Jaquzi lizałby wszystko jak reksio kość a Rafał wchodzi we wszystko jak pidbull w kaczke, ale to normalne samcze zachowanie jak się z tobą oswoją to zluzują, nie zrażaj się do nich 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Suchy pojechał jak zwykle Nie gadaj Pan tyle, tylko tyłeczek w troki, kask dla Sylwi i jedziesz z nami jutro na grilla - potrzebna nam kuchara! Ps. Oczywiście po znajomości zarekomendowałbyś kolegę Jaq'a? 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Prezes Ty tam za dużo nie gadaj zaproś ładnie koleżankę na imprezę w Futuryście i jest git . To wtedy zapozna większość fajnych kolegów . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mówiłam że będę!!! Tylko moi drodzy bez macanem bo po zębach :DD Może i wyglądam na lalunię ale mam moc!!! przekonacie się o tym oraz pewne zainteresowani bawię się filmowaniem i montażem hobbystycznie:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 chyba się zakochałem - kobieta lubi moto, i do tego montuje filmy macaniem też zajmuje się admin Suchy - nam nie wolno bez jego wiedzy i polecenia 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mówiłam że będę!!! Mogłaś to zachować w tajemnicy, teraz to ja już znam minę facetów: 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Marcin ale frekwencja nam skoczy na Moto Mikołajach do puszek więcej zbierzemy . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 chyba się zakochałem - kobieta lubi moto, i do tego montuje filmy ..jak w co 2-giej kobiecie na tym 4-um 5 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie pytaj co jeszcze umiem....:PPP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ..jak w co 2-giej kobiecie na tym 4-um ale mi dziś jedziecie, jak byście mnie nie znali... a dobrze wiecie, że na emeryckie BMW nie idzie "usidlić" panny 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie pytaj co jeszcze umiem....:PPP P.S. Zaraz sam zacznę usuwać swoje posty, dobrze że to dział Off Topic. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 .. a dobrze wiecie, że na emeryckie BMW nie idzie "usidlić" panny Chwalisz się czy żalisz ..że kostki byś tylko wylizywał 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dann OFFTOP! 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jacuś na tym emeryckim moto to jeszcze nie jedna będzie chciała po siedzieć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ja wiem chylon, niestety najwięcej jest takich chętnych: 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie no nie gadaj ostatnio to ja miałem takie zainteresowanie aż się Hania krzywiła ze strachu że na nią wsiądzie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ale taka to na pełnym wypasie ..latasz bez gumy 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Lol jesteście za***iście:))) rozbawiliście mnie !!! A zobaczycie że go wezmę między nogi...... ]:> dosiądę i będę mocno jeździć oczywiście o motor mi chodzi:PP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 dosiądę i będę mocno jeździć oczywiście o motor mi chodzi:PP ..tylko uważaj na ostre winkle i "dziurawe" polskie drogi 2 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolcia Opublikowano 13 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) A tak na poważnie Jaqu, wiesz że ja uwielbiam twoje emeryckie moto Edytowane 13 Listopada 2015 przez Wolcia (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Madzia, bo Ty to jesteś w ogóle.. wszyscy Panowie potwierdzą 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Potwierdzam zajefajna LASKA 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi