PeZet Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Teoria teorią, a życie swoje. Jak tak czytam o tych odmowach bo np. niewiasta ma szpilki za wysokie to przypomina mi się ta reklama: Fakt, trochę inna sytuacja niż w temacie, ale jakby coś w ten deseń . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boras Opublikowano 25 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Strzałka ja zabierałem i zabieram koleżanki,sąsiadki,obcą osobę dla mnie,ale znajomą znajomego,i jako kobiety jeździło się super delikatnie aby jazda była radością a nie modlitwą i błaganiem kiedy się zatrzymam,kobiety się bardziej przytulają więc jest o niebo lepiej niż kiedy wiozłem kolegę który twierdził że spoko a potem panika to jazda powolutku i potem siara przy znajomych że duzo gada a co do czego mokre spodnie.Napewno zaraz będzie że z naszą koleżanką pojechałem po bandzie ale to było raz i raczej się nie powtórzy .Czasem plecaczki sporo jeżdżą a i tak dziwnie się zachowują .Fajnie jest komuś zrobić radość przewiezieniem i później widzieć w ich oczach krzyczące dziękuje .Sądzę że jeśli jest wszystko z umiarem to radość jest wspólna a co do typowo obcych ludzi to zawsze będzie loteria,trzeba pogadać i stwierdzić w miarę możliwośći czy to nie jakiś świr lub jakaś małolata która będzie w czasie jazdy machać obiema łapkami do wszyskich po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Sebol, w komplecie dla Twojego plecaczka poza kaskiem powinien być pampers i spadochron (jakby kobitę wywiało )! 8 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Tak jak piszecie wszystko jest dla ludzi i trzeba brać wszystko pod uwagę ale niestety życie pisze swoje scenariusze i nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć. Ja po zakupie motoru przewiozłem szwagierkę i koleżankę żony (jeszcze chwile żony) ale to była tylko prosta 5 km i spokojna jazda bez szaleństw.Jestem początkującym motocyklistą i na razie staram się robić wszystko z głową ale nie mówię, że czasem to szwankuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 O kurcze, ale moralizatorskie... Rozumiem że wszyscy którzy martwią się o zdrowie innych, nigdy nie przekroczyli dopuszczalnych prędkości. Bo przecież to także stwarza zagrożenie życiu innych, np. postronnych przechodniów, no i im samym A jeszcze nie tak dawno na hasło wozimy dzieci z DD, zbierał się tłum osób, i bez szkolenia, godzinnych ćwiczeń, tylko na hasło "trzymać się mocno i nie wychylać" było kilkaset km wożenia po Łodzi, co chwila z inną osobą. Może trochę wiary w ludzi i optymistycznego podejścia do życia, bo jeśli człowiek miałby się wszystkim przejmować, to lepiej sprzedać moto i nie wychodzić za często z domu, wedle hasła "minister zdrowia ostrzega, życie jest niebezpieczne" ps. imo, wątek był założony po to by osoby które chcą pojeździć, a nie mają możliwości, dobrały się z osobami, które mogą i chcą je zabrać a nie gadanie o d*pie maryni i wyższości świąt wielkiej nocy nad świętami bożego narodzenia 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ciekawą opcją jest wożenie dziewczyn na panieńskim, zanim zaczną pić oczywiście, czyli jako pierwsza atrakcja wieczoru. Jeśli chodzi o dogadywanie się, to jak wyżej wspomniałem A tak poważnie to nawet zarobić można coś tam na wachę Po drugie myślę, że wożenie ludzi to świetna opcja bez zbędnego moralizatorstwa. Kiedyś koleś na bajzlu poprosił mnie, żebym go Junakiem przewiózł wokół stadionu na "Starcie" ... jak On się cieszył! Mówił, że mu marzenie spełniłem No i co...fajnie. A zgodnie z ideą w temacie... to co niektórym chciałbym przypomnieć film "Easy Rider" i rolę Jacka Nicholsona. Reasumując: Jakby ktoś, kiedyś, gdzieś... chciał się zabrać ...to się polecam. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak się zastanawiam jak by może stworzyć profil na fb dla plecaków ? i podpiąć się pod różne inne strony dla fanów 2 kółek - może to komuś sprawić dużo radości a i mogą być sytuacje o których wspomniał Boras z pełnym zbiornikiem za free 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 o, i to jest przynajmniej konstruktywne podejście do sprawy, profil na fb, składka na paliwo, itd... + chętni i na końcu rozkręcimy biznes "szybko, szybciej... moto-taxi" (o ile mnie pamięć nie myli to już nawet kiedyś był temat o tym) 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Sebol, w komplecie dla Twojego plecaczka poza kaskiem powinien być pampers i spadochron (jakby kobitę wywiało )! chiba wydymało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja tam nie mam problemów z zabieraniem kogokolwiek, jak tylko widzę, że ktoś nie ogarnięty to nie ma problemu z zabraniem na plecaczka, fakt tak jak ridrick powiedział najpierw wyjaśnienie co i jak, a potem frajda z jazdy. Dodatkowo nigdy nie przeginać z pasażerem, jeździmy i obchodzimy się jak z "jajkiem" bo nigdy nie wiadomo co plecaczek może zrobić. Pozdrawiam moje plecaczki 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ej Panowie tak w temacie, ja mam koleżankę, która jeździła ze swoim byłym facetem, doświadczona pasażerka, żadnych głupot nie odwinie z tyłu obecnie sama dopiero idzie na prawko i chce własny motocykl ale że wszyscy już jeżdżą to i ona bardzo chce niestety ja się boję zabierać pasażera więc jak któryś z was by chciał i mógł to było by super koleżanka jest bardzo ładna i sympatyczna ma już konto na forum więc jak któryś z was ma ochotę bez żadnych głupich podtekstów to było by miło pomóc dziewczynie przetrwać ten okres bez własnego sprzętu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pistolero85 Opublikowano 2 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ej Panowie tak w temacie, ja mam koleżankę, która jeździła ze swoim byłym facetem, doświadczona pasażerka, żadnych głupot nie odwinie z tyłu obecnie sama dopiero idzie na prawko i chce własny motocykl ale że wszyscy już jeżdżą to i ona bardzo chce niestety ja się boję zabierać pasażera więc jak któryś z was by chciał i mógł to było by super koleżanka jest bardzo ładna i sympatyczna ma już konto na forum więc jak któryś z was ma ochotę bez żadnych głupich podtekstów to było by miło pomóc dziewczynie przetrwać ten okres bez własnego sprzętu Tak sobie tylko zaznaczyłem ważne informacje... a tak na poważnie... żeby zabrać nieznajomka to trzeba się wysilić ... rozważyć za i przeciw... każda sytuacja jest inna, nie ma złotego środka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 koleżanka jest bardzo ładna i sympatyczna Ty lepiej zapodaj zdjęcia a nie tylko opisujesz 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Thebestof78, trzeba wpierw listę zrobić, bo jak się chętni zwalą, to opędzić się nie będzie mogła... I może opowiedz trochę więcej o upodobaniach koleżanki: - kolor (oczu lub motocykla), - wielkość (sport/turystyk/armatura), - rozmiar (tzn. poj. silnika), - wolno czy szybko (oczywiście prędkość przelotowa), - ubiór (skóry czy tekstylia) no i najważniejsze dla prawdziwego motocyklisty/ki, czy kocha Kruszów i Della Po takiej selekcji - nie ma siły - coś z tego będzie 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 a czy ma DUUUŻE OOczy ? 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mógłbym przewieźć ale w pewnych kręgach jest to równoznaczne ze zdradą i tera mam jak dziewica i chciałabym i boję się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 to trzeba po cichutku,aby niesłyszała i szybciutko,żeby niewidziała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja tam nie mam problemów z zabieraniem kogokolwiek, jak tylko widzę, że ktoś nie ogarnięty to nie ma problemu z zabraniem na plecaczka, fakt tak jak ridrick powiedział najpierw wyjaśnienie co i jak, a potem frajda z jazdy. Dodatkowo nigdy nie przeginać z pasażerem, jeździmy i obchodzimy się jak z "jajkiem" bo nigdy nie wiadomo co plecaczek może zrobić. Pozdrawiam moje plecaczki hahaha jak z "jajkiem".. i od razu na kolano ale 8 były najlepsze chociaż nie.. rekreacyjna jazda przy Kaliskim - ale "weselnica" przybiła żółwika więc chyba bardzo jej się podobało ale nie wiem czy jazda z Tobą czy guma z moim kierownikiem obok 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 to trzeba po cichutku,aby niesłyszała i szybciutko,żeby niewidziała a ty potrafisz po cichutku? Bo przez komin mogę komory spalania obejżeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sebol daje radę ha ha,do odciny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wiem szowinistyczne i świńskie Ja zuuuupełnie obcej osoby bym nie zabierał, ale jak już kogoś trochę znam i wiem, że nie zeskoczy podczas winkla i mocno się trzyma podczas gumy to nie mam oporów . 2 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Naklejka kozacka. Wyglada jak fabryczna Edytowane 4 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ja poprosze taką, bede naklejał przed parapetem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi