Juśka Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) jak to nie wiozłaś, a dzieciaków w dzień dziecka nie woziłaś czasem ? Krzyś, nie woziła bo nie miała prawka jeszcze więc nie chciała ryzykować a teraz dasz radę ? - nooo jasne, ale na sankach na priv pisała mi co innego - wszystko musisz im wygadać Juśka!.. gdzieś na tym forum widziałam taką oto wlepeczkę : Widać, że chyba najwyższa pora, żeby znaleźć odpowiednik kobiecy :] jesssuuuuu.... Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) jesssuuuuu.... Juśka ... mam hasło- odpowiednik kobiecy .. " gas or klaps! no free rides " Edytowane 9 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To z tym naprawianiem bardzoooooo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To z tym naprawianiem bardzoooooo mi się podoba nooooooo wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Po wielkich zmianach życiowych powracam do życia moto nareszcie!! Póki co mocno inwestuje w strój rozglądam się za szkołą do prawka a na przyszły rok planuje być pełnoprawnym właścicielem motocykla! ( taki plan życie weryfikuje, ale działam) Aby nie być przelotnym plecakiem. Póki co zostaje mi siedzieć w domu w swoim ukochanym stroju moto i czekać do przyszłego roku na realizacje marzeń bądź Jak ktoś by wyruszał w trasę gdzieś dziewczyny chłopaki? to ja bym mogła się przyłączyć? Pozdro! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam...Dawno koleżanka się nie odzywała... .Powodzonka w realizacji planów ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Coś tam się zorganizuje a teraz migiem na 5 urodziny FŁM na Atlas Arenę w sobotę 09.07.2016 godz. 13.00 do 18.00. Chcę Cię tam zobaczyć . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Miałam kilka spraw na głowie i też pamiętam co było na forum... Po tym właśnie poście. A żeby nie było od samego początku mówiłam że myślę poważnie o motocyklach i pojawiłam się dopiero jak już mam jakąś wiedze na ich temat i swój sprzęt :)chylon będę będę nawet jak deszcz będzie padał!! nawet zbieram kilka osób i namawiam znajomych! Edytowane 7 Lipca 2016 przez aiwis (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Miałam kilka spraw na głowie i też pamiętam co było na forum... Po tym właśnie poście. A żeby nie było od samego początku mówiłam że myślę poważnie o motocyklach i pojawiłam się dopiero jak już mam jakąś wiedze na ich temat i swój sprzęt :)chylon będę będę nawet jak deszcz będzie padał!! nawet zbieram kilka osób i namawiam znajomych! Tak trzymaj Sylwia cieszę się że będziesz i jeszcze rekrutujesz znajomych lub znajome . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nowe znajomosci zawsze mile widziane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Byłabym w czwartek jak nie będzie padać na parkingu pasażu jak ktoś chętny a ma pojecie o swojej jezdzie i chce zabrać doświadczony plecak ktory zna wszelkie zasady jazdy jako plecak to piszcie bo nie wiem czy na czwartek zabierać kask i strój czy tylko po lookam sobie na wasze cudenka😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi