mundurowy88 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam Potrzebuje pomocy - teoretycznej - póki co ... w mojej R6 2003r troche grzechoczą zawory i chciałem się za to zabrać robił to ktoś sam ? szczegółowej instrukcji potrzebuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) W "Serwis Manual" do tego motocykla cała operacje jest bardzo dokładnie opisana krok po kroku nie reguluje się płytek tylko płytkami reguluje się luzy zaworowe P.S. czy ten temat nie powinien być w Domowy warsztat ? Edytowane 24 Lutego 2014 przez Suchy-wolk przeniesione (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) proszę tak to się robi Edytowane 24 Lutego 2014 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 w mojej R6 2003r troche grzechoczą zawory Zawory nie grzechoczą 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Zawory nie grzechoczą a co może grzechotać pod deklem zaworowym ? proszę tak to się robi dziękuje no troche zabawy widzę jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Łańcuch,ale nie powiem ci na 100% ponieważ nie słyszałem 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Łańcuch,ale nie powiem ci na 100% ponieważ nie słyszałem o i faktycznie łańcuch zawory ponoć mało możliwe żeby się odzywały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 same sprawdzenie w filmie jak najbardziej ale W R6 tak się nie wymieni płytek zaworowych, trzeba "rozpinać" rozrząd i zdejmować wałki rozrządu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Oraz nie zgubić płytek i i mieć kartkę papieru,długopis znać "Matme" i mieć sporo czasu. Podleć do kogoś kto się zna i posłucha,Może te dzwięki są z zupełnie innej strony. -Z życia wzięte-Panewa ci stuka---Okazuje się że kolektor wydechowy pękł,więc wiesz,nie uzdrowimy na odległość 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Oraz nie zgubić płytek i i mieć kartkę papieru,długopis znać "Matme" i mieć sporo czasu. Podleć do kogoś kto się zna i posłucha,Może te dzwięki są z zupełnie innej strony. -Z życia wzięte-Panewa ci stuka---Okazuje się że kolektor wydechowy pękł,więc wiesz,nie uzdrowimy na odległość panewka daje inny dźwięk i inaczej się objawia - na szczęście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi