macbal Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam Wszystkich Pewnie jesteście zasypywani od jakiegoś czasu prośbami o przekazanie 1% podatku na organizacje pożytku publicznego. Tak się życie potoczyło, że ja również chciałbym prosić Koleżanki i Kolegów o pomoc. Moja chrześnica Amelka od urodzenia ma w życiu pod górę. Ma niedorozwój linii środkowej mózgu i jest opóźniona w rozwoju. W wieku 3,5 roku zaczyna dopiero samodzielnie chodzić i uczy się mówić. Jeżeli chcielibyście pomóc Amelce, proszę w zeznaniu podatkowym w odpowiedniej rubryce podać numer KRS organizacji pożytku publicznego: KRS 0000277044 a w rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE koniecznie należy wpisać: AMELKA PRASKA Z góry dziękuję za okazanie dobrego serca (a wiem że Wam go nie brakuje) Do zobaczenia w czwartki Załączam apel fundacji POMAGAM której podlega Amelka. Amelka 2014.pdf 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi