stanio Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Siemnko mam na sprzedaz sporo piwa marki FOX FOX CZERWONY moc 4,7% alk cena za zgrzewke 37 zl oraz FOX CZARNY moc 7,6% alko cena 42 zl za zgrzewke. w zgrzewce miesci sie 24 szt puszkowanego piwa. piwo nie jest przeterminowane ani zepsute. jest w pelni dobre cena moze uledz zaleznie od zamawianej ilosc, wiecej info na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To są te litrowe puszki? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To są te litrowe puszki? ;-) to w litrowych to chyba faxe sie nazywa Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a może i masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 puszka 0.5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Pił to ktoś już ? - I można z nim porozmawiać Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi