wilczek_23 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 witam mam problem z kierunkowskazami ledowymi w moim suzuki sprawa wygląda tak ze jak włącze światła mijania to nie dziala mi prawy przedni kierunkowskaz a jak wyłacze swiatła to wszystko jest wporządku. Podkreslam ze niedziała tylko jedenk kierunek moze ktorys z kolegów cos poradzi za co sie zabrac?Im wiecej rad tym lepiej 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony
Madpawel Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Na początek proponuje zajrzeć do działu powitalnia Zacząć trzeba od przejrzenia kostek najprawdopodobniej w którejś jest problem-zaśniedziałe styki. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
wilczek_23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 a moze brak jakiejs masy co Ty na to? 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony
AndrzejCBR Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 jw szukaj dobrej masy:) 0 Cytuj
Madpawel Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 a moze brak jakiejs masy co Ty na to? Też moze być. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
wilczek_23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 no to musze go przeszperac bo ten jeden kierunek mnie denerwuje 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony
Rekomendowane odpowiedzi