wilczek_23 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 witam mam problem z kierunkowskazami ledowymi w moim suzuki sprawa wygląda tak ze jak włącze światła mijania to nie dziala mi prawy przedni kierunkowskaz a jak wyłacze swiatła to wszystko jest wporządku. Podkreslam ze niedziała tylko jedenk kierunek moze ktorys z kolegów cos poradzi za co sie zabrac?Im wiecej rad tym lepiej 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na początek proponuje zajrzeć do działu powitalnia Zacząć trzeba od przejrzenia kostek najprawdopodobniej w którejś jest problem-zaśniedziałe styki. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek_23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a moze brak jakiejs masy co Ty na to? 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jw szukaj dobrej masy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a moze brak jakiejs masy co Ty na to? Też moze być. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek_23 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 no to musze go przeszperac bo ten jeden kierunek mnie denerwuje 0 Cytuj www.szybkieopony.com.pl, www.facebook.com/SzybkieOpony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi