Sebol Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 wszyscy prawie wymianke motongów zrobili ,będzie się działo w nowym sezonie:) 0 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 wow! ja nie gratuluję prezentu tylko Twojej Walentynki !!! - pomysłowa dziewucha 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Bimo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Trafił na wyjątkowy okaz Radom tworzenie stron internetowych Edytowane 31 Marca 2014 przez Bimo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dann Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 prawko jest?:)P chyba to nie jest miejsce na rozmowy na taki temat 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
żółwik Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Daniel wierny Hondzie :dance:gratki fajny kolor 0 Cytuj
Dann Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Daniel wierny Hondzie :dance:gratki fajny kolor I tak zostanie! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Zebra Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Pogratulować Danielu nabytku i... takiej Walentynki 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Pablocom Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Gratuluje sprzęta i walentynki....pozazdrościć 0 Cytuj
Doop Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Bardzo fajny sprzęcik tzw. "autostradowy turystyk" a o walentynce Danielu to już nawet nie wspomnę...... 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Dann Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 dzięki wszystkim za miłe słowa i nie długo widzimy się na drodze 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lancet Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Gratuluję i sprzętu i Damy! To się nazywa walentynka! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi