pistolero85 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Muszę podzielić się zadowoleniem z wyników osiągniętych przez Polaków 4x złota 1) Stoch - skoki narciarskie, mała skocznia 2) Kowalczyk - bieg 10 km klasykiem 3) Bródka - 1500 m łyżwiarstwo szybkie 3) Stoch - skoki narciarskie, średnia skocznia Klasyfikacja generalna - POLSKA na 8 pozycji Mi osobiście zaimponował Strażak Zbigniew Bródka, to się nazywa wyczyn, w PL nie ma krytego toru do łyżwiarstwa szybkiego... jedynie mogą ćwiczyć na zamarzniętym torze, ale tylko w zimę. BRAWO !! Duma mnie rozpiera !! Mam nadzieję że to nie koniec medali ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Czekamy na więcej, póki co wielkie graty za dotychczasowe osiągnięcia. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Generalnie wygląda na to, że tam, gdzie nie ma kasy na infrastrukturę osiągamy jakieś wyniki. Może należałoby zburzyć wszystkie stadiony i zrobić z nich pola;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Ale Tusk jest piłkarzem Kibicujemy dalej naszym Edytowane 16 Lutego 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 jakby nie miał gdzie kopać to może też wychodziłoby mu to lepiej A powracając do tematu: myślicie, że mamy szanse jeszcze wyciągnąć jakieś medale? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Bródka to chłop zza ściany bo urodzony w Głownie pracujący w Łowiczu. Do tego strażak Pełen szacunek - bo myślę, że nie wielu na niego stawiało - jeśli w ogóle ktoś . Czy mamy szanse hmm Jest Kowalczyk na 30km (jeśli się nie mylę) - Skoczkowi w drużynie mają szansę na 3 lokatę bardzo realną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Skoczkowie nawet bardzo realne szanse mają, wczoraj mimo słabego skoku Żyły mieliby 2 miejsce zaraz za Japonią. Nic tylko czekać Ale fakt wielki szacunek dla zdobywców, bo nie mają gdzie trenować a osiągają ogromne sukcesy w przeciwieństwie do piłkarzy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie ujmując nic Polakom, ciekaw jestem jakby wyglądały te konkursy gdyby ich obsada była tak silna jak w poprzednich latach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dziś 1500 łyżwą Bachledy Curuś - zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ajajaja, Holenderki świetne czasy! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Trzymamy kciuki za naszych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Wczoraj się nie udało.... Dziś kolejne realne szanse na medal w drużynowych skokach narciarskich ... zobaczymy Wiecie za ile PL reprezentacja pojechała na Igrzyska ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wiecie za ile PL reprezentacja pojechała na Igrzyska ? za 4 złote ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi