Skocz do zawartości

Nowa Wodzianka - Potrzebne Wsparcie

JaRoD

Rekomendowane odpowiedzi

co jest kur*a z tym głosowaniem... :/ 

Przecież wygrywała a teraz nagle odpadła ??? :/ 

Oszustwo jeb*ne!!!

Dziwne wogóle że już reklamują w tv nowy sezon wojewodzkiego , nagranych jest kilka odcinków, a kto jest wodzianka w tych programach ??? :/

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)

popieram głosowałem dzisiaj i była pierwsza a teraz jej nie ma w ogóle ? co za szajs :/

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Je**ć Kubę, jak przywieziesz ją pod samolot w czwartek to troszkę z nią POLATAMY :whistling: ,za to że się zawineła z konkursu :hihi:

Jestem kobietą i to co robi Wojewódzki to naprawdę irytuje

Czy to że jesteś kobieta ma jakiś związek z tym, że Wojewódzki Cię irytuje? Bo wg mnie zdanie totalnie nie ma sensu...

I te kobiety są puste.

Proponuję zacząć ocenianie od siebie. Jestem ciekaw czy Ty taka "pełna" jesteś... Jak dla mnie zdanie poniżej krytyki. Oceniasz kobiety, których nie znasz bez zdania racji i pewnie z zawiści i zazdrości, bo że są ładniejsze to na pewno puste. Jakież to typowe dla kobiet :smile:

I nadmienię, że ja akurat lubię błazenadę Wojewódzkiego. Ogląda się go ciekawie, jest chamem, prostakiem i klaunem - idealnie do telewizji. Ogląda się go z uśmiechem :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

I te kobiety są puste.

pleciesz glupoty. to, że ktoś ma zaje**ste ciało to nie znaczy od razu że jest pusty.

a "koleżanka" tak ocenia, a sama nie raczyła się nawet przywitać na forum.. 

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Oj chłopaki wy nie zrozumieliście intencji koleżanki. Ona miała dobre chęci ;)

Kobiety są puste ;) i trzeba je regularnie napełniać/wypełniać :P a nie chciała wam tego napisać wprost  

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Kobiety są puste i trzeba je regularnie napełniać/wypełniać a nie chciała wam tego napisać wprost  

ridrick, umarłam  :laugh2: dobra interpretacja tych słów:))

dobra interpretacja tych słów:))

Zinterpretowałem podobnie ale nie chciałem tego pisać oficjalnie. Celowo "pełna" było napisane w cudzysłowiu. Ot dobra ironia i polewka z koleżanki :biggrin:

Nie wiem czy "Szanowna Koleżanka Twoja" jest pusta czy nie, bo oczywiście jej nie znam.

Rzeczywiście na zdjęciu wygląda baaardzo atrakcyjnie ale czy naprawdę jej, a może bardzie twoim niż jej, marzeniem jest paradowanie przed Wojewódzkim i kamerami z dzbankiem wody?

Nie obawia się łatki: "to fajne ciałko od noszenia wody"?

@JAREK-XJR nie wiem do kogo piszesz ale już wyjaśniam.

Jeżeli wybrało się drogę i karierę Modelki/Fotomodelki to rozgłos w postaci pojawienia się w znanym programie TV + złapanie kontaktów w grupie TVN jest jak najbardziej wskazany.

Pisałem do Ciebie.

Rozumiem, ale to dość wysoka cena, wydaje mi się.

Pomijam fakt, że pewnikiem, zanim konkurs się zaczął, już wiadomo było kto go wygra. Tak moim zdaniem jest ze wszystkimi konkursami w tv, bez względu na to, do kogo owa tv należy.

Niemniej, życzę wytrwałości i samych sukcesów.

Podrawiam

Rozumiem, ale to dość wysoka cena, wydaje mi się.

Bez przesady. Niektórzy mają dość duże parcie na szkło i pojawienie się w takim programie nie jest dla nich problemem.

Poza ty znalazłaby się długa lista programów gorszych niż Wojewódzki za którym nie przepadam ;). Tam zbyt wiele się nie dzieje z wodzianką.

Ot fajna d*pa dość skąpo ubrana przyniesie wodę. 

Lepsze to niż jakieś poronione reality albo proces z byłym chłopakiem o to kto zapłacił za cycki i czy należy mu się ich zwrot :P

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Pomijam fakt, że pewnikiem, zanim konkurs się zaczął, już wiadomo było kto go wygra. Tak moim zdaniem jest ze wszystkimi konkursami w tv

Całkowicie się zgadzam. W TV wszystko ustawione. Polecam przeczytać Resortowe dzieci. Ilość koligacji rodzinnych w TV zabija.

Nie obawia się łatki: "to fajne ciałko od noszenia wody"?

Łatki są przylepiane przez idiotów dla innych idiotów. Inteligentny człowiek nie ocenia książki po okładce, a jak nawet jakiś ocenia... to jego strata :smile:

Konrad - Michał

Matko kochano :drool: Nie skupiłem się na treści ale widzę, że chyba już "po ptokach" :P

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Jestem kobietą i to co robi Wojewódzki to naprawdę irytuje :/

I te kobiety są puste.

chłopaki pewnie Ci teraz zazdroszczą ,że tak dobrze znasz wodzianki ;)

ubawiłaś mnie..  : D

i jeszcze to.... jestem kobietą...

Kopernik też był ;)

Aidekk: I co, może jeszcze Maria Curie-Skłodowska też? :biggrin:

thumb_flm_1400674132__kofi.jpg

Inteligentny człowiek nie ocenia książki po okładce, a jak nawet jakiś ocenia... to jego strata :smile:

A tam pier... :smile: w tym wypadku okładka jest najważniejsza

Przecież o problemach świata i tak nie będę z nią rozprawiał :P a jak będzie za mądra to będzie uprawiać niezdrową domową filozofię, która bardzo człowieka męczy po pracy :P

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

A tam pier... w tym wypadku okładka jest najważniejsza

No u Wojewódzkiego najważniejsze, żeby ta pani miała prezencję - tu pełna zgoda :smile:

Ale chyba nie oceniasz jej charakteru czy inteligencji patrząc na nią? 

i jak tu odpyszczyć Aidekkowi

Można, Aidekk tylko żartuje ;)

Ale chyba nie oceniasz jej charakteru czy inteligencji patrząc na nią?

Oczywiście że nie, bo po co :P