gonia Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @gonia, prawdziwe kobiety piją Malibu Hmm zastanawia mnie Piotruś skąd Ty tyle wiesz o mnie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Poszło 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) co jest kur*a z tym głosowaniem... :/ Przecież wygrywała a teraz nagle odpadła ??? :/ Oszustwo jeb*ne!!! Dziwne wogóle że już reklamują w tv nowy sezon wojewodzkiego , nagranych jest kilka odcinków, a kto jest wodzianka w tych programach ??? :/ Edytowane 24 Lutego 2014 przez Lans (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 popieram głosowałem dzisiaj i była pierwsza a teraz jej nie ma w ogóle ? co za szajs :/ 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jedziemy ekipa do Kuby ;-P 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Je**ć Kubę, jak przywieziesz ją pod samolot w czwartek to troszkę z nią POLATAMY ,za to że się zawineła z konkursu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psotka2013 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jestem kobietą i to co robi Wojewódzki to naprawdę irytuje :/ I te kobiety są puste. 0 Cytuj Moja stronka www.sTudio8.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 I te kobiety są puste. proponuje nie oceniac ludzi nie znając ich. Można się sporo minąć z prawdą. 3 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jestem kobietą i to co robi Wojewódzki to naprawdę irytuje Czy to że jesteś kobieta ma jakiś związek z tym, że Wojewódzki Cię irytuje? Bo wg mnie zdanie totalnie nie ma sensu... I te kobiety są puste. Proponuję zacząć ocenianie od siebie. Jestem ciekaw czy Ty taka "pełna" jesteś... Jak dla mnie zdanie poniżej krytyki. Oceniasz kobiety, których nie znasz bez zdania racji i pewnie z zawiści i zazdrości, bo że są ładniejsze to na pewno puste. Jakież to typowe dla kobiet I nadmienię, że ja akurat lubię błazenadę Wojewódzkiego. Ogląda się go ciekawie, jest chamem, prostakiem i klaunem - idealnie do telewizji. Ogląda się go z uśmiechem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 I te kobiety są puste. pleciesz glupoty. to, że ktoś ma zaje**ste ciało to nie znaczy od razu że jest pusty. a "koleżanka" tak ocenia, a sama nie raczyła się nawet przywitać na forum.. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Oj chłopaki wy nie zrozumieliście intencji koleżanki. Ona miała dobre chęci Kobiety są puste i trzeba je regularnie napełniać/wypełniać a nie chciała wam tego napisać wprost Edytowane 26 Lutego 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Kobiety są puste i trzeba je regularnie napełniać/wypełniać a nie chciała wam tego napisać wprost ridrick, umarłam dobra interpretacja tych słów:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dobra interpretacja tych słów:)) Zinterpretowałem podobnie ale nie chciałem tego pisać oficjalnie. Celowo "pełna" było napisane w cudzysłowiu. Ot dobra ironia i polewka z koleżanki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie wiem czy "Szanowna Koleżanka Twoja" jest pusta czy nie, bo oczywiście jej nie znam. Rzeczywiście na zdjęciu wygląda baaardzo atrakcyjnie ale czy naprawdę jej, a może bardzie twoim niż jej, marzeniem jest paradowanie przed Wojewódzkim i kamerami z dzbankiem wody? Nie obawia się łatki: "to fajne ciałko od noszenia wody"? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 @JAREK-XJR nie wiem do kogo piszesz ale już wyjaśniam. Jeżeli wybrało się drogę i karierę Modelki/Fotomodelki to rozgłos w postaci pojawienia się w znanym programie TV + złapanie kontaktów w grupie TVN jest jak najbardziej wskazany. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pisałem do Ciebie. Rozumiem, ale to dość wysoka cena, wydaje mi się. Pomijam fakt, że pewnikiem, zanim konkurs się zaczął, już wiadomo było kto go wygra. Tak moim zdaniem jest ze wszystkimi konkursami w tv, bez względu na to, do kogo owa tv należy. Niemniej, życzę wytrwałości i samych sukcesów. Podrawiam 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Rozumiem, ale to dość wysoka cena, wydaje mi się. Bez przesady. Niektórzy mają dość duże parcie na szkło i pojawienie się w takim programie nie jest dla nich problemem. Poza ty znalazłaby się długa lista programów gorszych niż Wojewódzki za którym nie przepadam . Tam zbyt wiele się nie dzieje z wodzianką. Ot fajna d*pa dość skąpo ubrana przyniesie wodę. Lepsze to niż jakieś poronione reality albo proces z byłym chłopakiem o to kto zapłacił za cycki i czy należy mu się ich zwrot 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pomijam fakt, że pewnikiem, zanim konkurs się zaczął, już wiadomo było kto go wygra. Tak moim zdaniem jest ze wszystkimi konkursami w tv Całkowicie się zgadzam. W TV wszystko ustawione. Polecam przeczytać Resortowe dzieci. Ilość koligacji rodzinnych w TV zabija. Nie obawia się łatki: "to fajne ciałko od noszenia wody"? Łatki są przylepiane przez idiotów dla innych idiotów. Inteligentny człowiek nie ocenia książki po okładce, a jak nawet jakiś ocenia... to jego strata 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Matko kochano Nie skupiłem się na treści ale widzę, że chyba już "po ptokach" 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jestem kobietą i to co robi Wojewódzki to naprawdę irytuje :/ I te kobiety są puste. chłopaki pewnie Ci teraz zazdroszczą ,że tak dobrze znasz wodzianki ubawiłaś mnie.. : D i jeszcze to.... jestem kobietą... Kopernik też był Aidekk: I co, może jeszcze Maria Curie-Skłodowska też? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 i jak tu odpyszczyć Aidekkowi "To akurat nie najlepszy przykład..." 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Inteligentny człowiek nie ocenia książki po okładce, a jak nawet jakiś ocenia... to jego strata A tam pier... w tym wypadku okładka jest najważniejsza Przecież o problemach świata i tak nie będę z nią rozprawiał a jak będzie za mądra to będzie uprawiać niezdrową domową filozofię, która bardzo człowieka męczy po pracy Edytowane 27 Lutego 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A tam pier... w tym wypadku okładka jest najważniejsza No u Wojewódzkiego najważniejsze, żeby ta pani miała prezencję - tu pełna zgoda Ale chyba nie oceniasz jej charakteru czy inteligencji patrząc na nią? i jak tu odpyszczyć Aidekkowi Można, Aidekk tylko żartuje 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ale chyba nie oceniasz jej charakteru czy inteligencji patrząc na nią? Oczywiście że nie, bo po co 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 i jak tu odpyszczyć Aidekkowi Można, Aidekk tylko żartuje jak to żartuje??? z kobiety ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi