swierszczu Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem. Na wiosnę ruszam z budową domu. Szukam geodety, architekta do lekkich zmian w projekcie i adaptacji projektu oraz fachowców do pracy przy budowie. Jakbyście kogoś znali i polecali to będę bardzo wdzięczny... a może ktoś z forumowiczów może niektóre prace wykonać? Szczegóły na PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A jakiś konkretny rejon możesz zdradzić. Jeśli chodzi o powiat pabianicki to mogę ci polecić biuro i geodetę oraz całą ferajnę moich wykonawców. Odradzam ci zatrudnianie kolegów, znajomych, to się raczej zawsze źle kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A jakiś konkretny rejon możesz zdradzić. Jeśli chodzi o powiat pabianicki to mogę ci polecić biuro i geodetę oraz całą ferajnę moich wykonawców. Odradzam ci zatrudnianie kolegów, znajomych, to się raczej zawsze źle kończy. Budował będę się w miejscowości Stróża gm Andrespol. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To będziemy prawie sąsiadami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To będziemy prawie sąsiadami To ja ci już powoli współczuje Łukaszu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mój sąsiad jest geodetą, jutro sprawdzę numer do niego Natomiast u mnie zaopatrzysz się w materiały budowlane, zapraszam na kawę - Materiały Budowlane Łódź 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To do dachu masz Sławka Warchoła z woli Rakowej pod ręką a to profesjonalista w swojej dziedzinie w naszej okolicy. a materiały polecam od Suchego wszystko na miejsce i dobre ceny! Mam też super ekipe do tynku wewn. i pokrycia dachu a pozostałych nie polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Łukasz mój teściu ze swoją ekipą zajmuje się wykończeniami, ja mu często pomagam także jak coś to phone 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mój sąsiad jest geodetą, jutro sprawdzę numer do niego Natomiast u mnie zaopatrzysz się w materiały budowlane, zapraszam na kawę - Materiały Budowlane Łódź Na pewno nie o mieszkam wpaść na kawę jak będę w okolicy to obgadamy temat. To do dachu masz Sławka Warchoła z woli Rakowej pod ręką a to profesjonalista w swojej dziedzinie w naszej okolicy. a materiały polecam od Suchego wszystko na miejsce i dobre ceny! Mam też super ekipe do tynku wewn. i pokrycia dachu a pozostałych nie polecam. A czy czasami Sławek Warchoł nie ma brata Jacka? Bo umówiłem się z tym Panem na piątek z projektem i ma mi zrobić kosztorys stanu surowego zamkniętego. Mam go z polecenia i to nie od jednej osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Łukasz mój teściu ze swoją ekipą zajmuje się wykończeniami, ja mu często pomagam także jak coś to phone Kosmaty... jak tam moja Suzi? Miałem dzisiaj podjechać i ja przytulić ale odłożylem to na walentynki:) A wracając do tematu to jeszcze zejdzie trochę czasu zanim rusze z wykończeniami. Pogadamy przy najbliższej okazji. To będziemy prawie sąsiadami To ja ci już powoli współczuje Łukaszu Dann... każdy sąsiad na moto to dobry sąsiad:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kosmaty... jak tam moja Suzi? jest git, pali na dotyk, w weekend wyprowadze oba troche przewietrzyć 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 e to koło mnie też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywar Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Masz już geodete ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam szukam ekipy, która postawi mi dom 165m2 + 40m2 garaż. Lokalizacja pomiędzy Łodzią a Ksawerowem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Gdybys był zainteresowany meblami kuchnie, szafy garderoby itd a zapewne bedziesz zapraszam na priw.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ok. Dzięki. Będę się odzywać w odpowiednim momencie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi