Skocz do zawartości

4CARS

4CARS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w imieniu firmy 4Cars, autoryzowanego dystrubutora produktów MOTUL.

Nasza siedziba mieści się w Łodzi przy ul. Wróblewskiego 90/92.
W swej ofercie, obok Motula, mamy szeroki wybór części zamiennych do  wszystkich marek pojazdów
osobowych i dostawczych, a także narzędzia i urządzenia warsztatowe.

Posiadamy produkty wielu renomowanych marek i potrafimy dopasować ofertę do wymagań każdego Klienta.

Forumowiczom proponujemy atrakcyjne rabaty na nasze produkty: od 5% aż do 35% (dotyczy zakupów w sklepie stacjonarnym 4cars)
Rabat po okazaniu Karty Członkowskiej Forum Łódzkich Motocyklistów.

Wszyskim Forumowiczom życzymy udanego  sezonu, 

ze swej strony, postaramy się aktywnie wspierać Forum i pomagać w organizacji konkursów.

Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszej oferty!

4 Cars Łódź Wróblewskiego 90/92
42 205-97-20
firma@4carslodz.pl

Witamy, witamy  :smile:

Zamówiłem szpilki koła na warsztat w lipcu, jeszcze nie dotarły. (A i sworzeń reklamowany leży u mnie do odbioru) Łódź jest duża to fakt, a zarazem mała jak widać.

A do kogo o ten "rabat" bo kilku Was tam siedzi i od czego zależy, potrzebuję kilka rzeczy. Może się przekonam znów mimo obsówki i olewki tematu ze szpilkami i sworzniem.

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Witamy

Zamówiłem szpilki koła na warsztat w lipcu, jeszcze nie dotarły. (A i sworzeń reklamowany leży u mnie do odbioru) Łódź jest duża to fakt, a zarazem mała jak widać.

Hehe widzę że nie tylko ja nie dałem rady się z nimi dogadać :laugh2:   AAAA  Rabaty 35% to chyba na leżaki magazynowe :laugh2:

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Dzień drobnych ;)

Powyższe może będzie kiedyś hasłem jakiejś promocji u Was :biggrin:

Pozdrowić i do zobaczenia na zakupach.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Mój mechanik z Jamicars też "lubi" 4Cars :smile:

Witamy

Hehe widzę że nie tylko ja nie dałem rady się z nimi dogadać :laugh2:   AAAA  Rabaty 35% to chyba na leżaki magazynowe :laugh2:

Piknij do mnie na priva w/s webasto :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Powitać, z mojej strony spoko,już sporo części do Mazdzinki kupiłem na Wróblewskiego i jest ok ,tyle że ja osobiście podlatuje,bo rzut beretem mam :smile:

Edytowane przez sebol (wyświetl historię edycji)

Witam i radzę wszystkim forumowiczom dobrze sprawdzać ceny w tej firmie i u konkurencji przed chwilą sam to zrobiłem , olej 5 l do mojego Phaetona kosztuje u nich 500zł , po rabacie na hasło forum 470zł , kilka dni temu kupiłem to samo z dystrybucji inter cars zapłaciłem 300zł/ 5l

daje do myślenia....   zapytałem sprzedawcę o co chodzi z tymi kosmicznymi cenami , powiedział że TAKI CENNIK

uwaga zadzwonili po kilkunastu minutach ze sprostowaniem obecna cena 290zł/5l , gdyby ze mną rozmawiali w ten sposób kilka lat temu nie musiałbym szukać oleju u konkurencji bo mieszkam obok nich...

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

• 4 tygodnie później...