4CARS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam w imieniu firmy 4Cars, autoryzowanego dystrubutora produktów MOTUL. http://www.motul.com/pl/pl/business/1741 Nasza siedziba mieści się w Łodzi przy ul. Wróblewskiego 90/92. W swej ofercie, obok Motula, mamy szeroki wybór części zamiennych do wszystkich marek pojazdówosobowych i dostawczych, a także narzędzia i urządzenia warsztatowe. Posiadamy produkty wielu renomowanych marek i potrafimy dopasować ofertę do wymagań każdego Klienta. Forumowiczom proponujemy atrakcyjne rabaty na nasze produkty: od 5% aż do 35% (dotyczy zakupów w sklepie stacjonarnym 4cars) Rabat po okazaniu Karty Członkowskiej Forum Łódzkich Motocyklistów. Wszyskim Forumowiczom życzymy udanego sezonu, ze swej strony, postaramy się aktywnie wspierać Forum i pomagać w organizacji konkursów.Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszej oferty!4 Cars Łódź Wróblewskiego 90/9242 205-97-20firma@4carslodz.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witamy, tym razem już oficjalnie na forum 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam, fajnie, że zawitaliście przed sezonem będę potrzebował oliwę do cbr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 cześć. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 witam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witajcie :-D proponujemy atrakcyjne rabaty na nasze produkty: od 5% aż do 35% To ja wybram opcje 35% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Witamy, witamy Zamówiłem szpilki koła na warsztat w lipcu, jeszcze nie dotarły. (A i sworzeń reklamowany leży u mnie do odbioru) Łódź jest duża to fakt, a zarazem mała jak widać. A do kogo o ten "rabat" bo kilku Was tam siedzi i od czego zależy, potrzebuję kilka rzeczy. Może się przekonam znów mimo obsówki i olewki tematu ze szpilkami i sworzniem. Edytowane 10 Lutego 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witamy 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witamy Zamówiłem szpilki koła na warsztat w lipcu, jeszcze nie dotarły. (A i sworzeń reklamowany leży u mnie do odbioru) Łódź jest duża to fakt, a zarazem mała jak widać. Hehe widzę że nie tylko ja nie dałem rady się z nimi dogadać AAAA Rabaty 35% to chyba na leżaki magazynowe 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzień drobnych Powyższe może będzie kiedyś hasłem jakiejś promocji u Was Pozdrowić i do zobaczenia na zakupach. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mój mechanik z Jamicars też "lubi" 4Cars Witamy Hehe widzę że nie tylko ja nie dałem rady się z nimi dogadać AAAA Rabaty 35% to chyba na leżaki magazynowe Piknij do mnie na priva w/s webasto 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Powitać, z mojej strony spoko,już sporo części do Mazdzinki kupiłem na Wróblewskiego i jest ok ,tyle że ja osobiście podlatuje,bo rzut beretem mam Edytowane 11 Lutego 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam i radzę wszystkim forumowiczom dobrze sprawdzać ceny w tej firmie i u konkurencji przed chwilą sam to zrobiłem , olej 5 l do mojego Phaetona kosztuje u nich 500zł , po rabacie na hasło forum 470zł , kilka dni temu kupiłem to samo z dystrybucji inter cars zapłaciłem 300zł/ 5l daje do myślenia.... zapytałem sprzedawcę o co chodzi z tymi kosmicznymi cenami , powiedział że TAKI CENNIK uwaga zadzwonili po kilkunastu minutach ze sprostowaniem obecna cena 290zł/5l , gdyby ze mną rozmawiali w ten sposób kilka lat temu nie musiałbym szukać oleju u konkurencji bo mieszkam obok nich... 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, już szykuje się na małe zakupy.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi