Polo Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hej, Wynająłem garaż przy ul. Drewnowskiej. Szukam kogoś do współdzielenia tego garażu. Myślę że na 2-3 moto spokojnie wystarczy miejsca. Miejscówka bardzo fajna. Koszt to 100 zł, jeśli na 2 moto. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przy Odolanowskiej czy Wapiennej? Ja się zastanowię bo parking mam pod nosem a tam z 10-15 min drogi. Jak kogoś znajdziesz to na mnie nie patrz, w razie co się odezwę jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przy Odolanowskiej czy Wapiennej? Ja się zastanowię bo parking mam pod nosem a tam z 10-15 min drogi. Jak kogoś znajdziesz to na mnie nie patrz, w razie co się odezwę jeszcze. Drewnowska/wapienna. Ja mam ze 2 km, ale głównie chodzi o miejsce gdzie będzie można coś naprawić. Jak coś to dzwoń. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ogłoszenie nadal aktualne. Zwolniło się jedno miejsce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi