matti Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A zatem za namową jednego z forumowiczów wklejam zdjęcia i tu. Ducati Monster 695 (2008) - ochrzczona imieniem "Szelma" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Fajny Monsterek Kominy Termi muszą ładnie gadać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 One, też mi sie podobały jak szukałem moto...ma styl. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Cudeńko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Bajka sprzęcik I prawdziwe wydechy do prawdziwego moto 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Bezawaryjności ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Fajne moto.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Gratuluję, fajny rozrabiaka 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Super monsterek niech służy bezawaryjnie. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 [...]Kominy Termi muszą ładnie gadać[...] Zaiste, muzyka dla moich uszu. A moto naprawdę jest zadbane i daje masę radości. Dzięki wszystkim za dobre słowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Duuucati Monster!!! Suuper! Podwójna tarcza na przedzie, termi wydechy podwójne, czerwona krata i nakładka na zadupku - to pięknie. Było by dla mnie idealnie gdyby był pług czarny i ścięty ten język w zadupka gratulacje i do zobaczenia na spocie Edytowane 9 Lutego 2014 przez Jorima (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Świetny sprzęt gratki 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 No bardzo fajny Gratuluje nabytku i bezawaryjności życzę 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ładniutka powodzonka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Pieknie wyyglada w tym malowaniu Gratulacje , kozacki sprzet ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Gratuluje piękna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Było by dla mnie idealnie gdyby był pług czarny i ścięty ten język w zadupka gratulacje i do zobaczenia na spocie W pług inwestować nie będę. Bardziej do mnie przemawia ta stylistyka. Bobrzy ogon jest w planach do chlaśnięcia - lecz najpierw muszę załatwić krótkie mocowanie tablicy, dopiero później będę ciąć ramę. A dla estetyki chciałem jeszcze zmienić lusterka na takie (niekoniecznie rizomy): I znów dzięki za miłe słowa. Do zobaczyska. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 W pług inwestować nie będę. Bardziej do mnie przemawia ta stylistyka. Bobrzy ogon jest w planach do chlaśnięcia - lecz najpierw muszę załatwić krótkie mocowanie tablicy, dopiero później będę ciąć ramę. A dla estetyki chciałem jeszcze zmienić lusterka na takie (niekoniecznie rizomy): I znów dzięki za miłe słowa. Do zobaczyska. uuuuuu taaaaaaak! lusterka w decheee good idea co do mocowania po ścięciu języka to znam temat mój mężczyzna pod swojego/naszego ducati robił konstrukcje więc jak cos to pisz to Ci szablon da / gdzieś to na forum dukaciarzy wrzucał chyba/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Świetny! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 piękny monster 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jeszcze raz dzięki. A tu świeże zdjęcie "Szelmy" podczas sobotniego wypadu do Spały w towarzystwie dwóch innych Monstrów. Zmiany: tylne owiewki pod siedzeniem zmienione na carbon z akcentem malowania czerwonego ramy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Rewelacyjny zestaw... 3 muszkieterów ! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 NO 3 wspaniałe maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi