matti Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 A zatem za namową jednego z forumowiczów wklejam zdjęcia i tu. Ducati Monster 695 (2008) - ochrzczona imieniem "Szelma" 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Fajny Monsterek Kominy Termi muszą ładnie gadać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
B3DNAR Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 One, też mi sie podobały jak szukałem moto...ma styl. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
michal_lc4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Bajka sprzęcik I prawdziwe wydechy do prawdziwego moto 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Marsel Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Gratuluję, fajny rozrabiaka 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
mateoLDZ Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Super monsterek niech służy bezawaryjnie. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
matti Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 [...]Kominy Termi muszą ładnie gadać[...] Zaiste, muzyka dla moich uszu. A moto naprawdę jest zadbane i daje masę radości. Dzięki wszystkim za dobre słowo. 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Duuucati Monster!!! Suuper! Podwójna tarcza na przedzie, termi wydechy podwójne, czerwona krata i nakładka na zadupku - to pięknie. Było by dla mnie idealnie gdyby był pług czarny i ścięty ten język w zadupka gratulacje i do zobaczenia na spocie Edytowane 9 Lutego 2014 przez Jorima (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
quki Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Świetny sprzęt gratki 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Zebra Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 No bardzo fajny Gratuluje nabytku i bezawaryjności życzę 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Lans Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Pieknie wyyglada w tym malowaniu Gratulacje , kozacki sprzet ! 0 Cytuj
matttm1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Gratuluje piękna maszyna 0 Cytuj
matti Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Było by dla mnie idealnie gdyby był pług czarny i ścięty ten język w zadupka gratulacje i do zobaczenia na spocie W pług inwestować nie będę. Bardziej do mnie przemawia ta stylistyka. Bobrzy ogon jest w planach do chlaśnięcia - lecz najpierw muszę załatwić krótkie mocowanie tablicy, dopiero później będę ciąć ramę. A dla estetyki chciałem jeszcze zmienić lusterka na takie (niekoniecznie rizomy): I znów dzięki za miłe słowa. Do zobaczyska. 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 W pług inwestować nie będę. Bardziej do mnie przemawia ta stylistyka. Bobrzy ogon jest w planach do chlaśnięcia - lecz najpierw muszę załatwić krótkie mocowanie tablicy, dopiero później będę ciąć ramę. A dla estetyki chciałem jeszcze zmienić lusterka na takie (niekoniecznie rizomy): I znów dzięki za miłe słowa. Do zobaczyska. uuuuuu taaaaaaak! lusterka w decheee good idea co do mocowania po ścięciu języka to znam temat mój mężczyzna pod swojego/naszego ducati robił konstrukcje więc jak cos to pisz to Ci szablon da / gdzieś to na forum dukaciarzy wrzucał chyba/ 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Świetny! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
matti Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Jeszcze raz dzięki. A tu świeże zdjęcie "Szelmy" podczas sobotniego wypadu do Spały w towarzystwie dwóch innych Monstrów. Zmiany: tylne owiewki pod siedzeniem zmienione na carbon z akcentem malowania czerwonego ramy. 1 Cytuj
JaRoD Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Rewelacyjny zestaw... 3 muszkieterów ! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Rekomendowane odpowiedzi