Skocz do zawartości

Tym Razem Xx

Marsel

Rekomendowane odpowiedzi

XX przeszedł przegląd okresowy przed majówką icon_cool.gif
- klocki
- łożyska koła tylnego i wahacz (przednie koło sprawdzone podczas wymiany łożyska główki ramy)
- zabieraki
- dokładne mycie i czyszczenie łańcucha

thumb_flm_1428998418__20150413_180353.jp

thumb_flm_1428998437__20150413_180453.jp

thumb_flm_1428998454__20150413_210144.jp

Z powodu, że podczas przeglądu spisał się nienagannie to dostał także mały prezencik w postaci tank baga od Bagstera

thumb_flm_1428998334__20150413_210330.jp

thumb_flm_1428998357__20150413_210645.jp

thumb_flm_1428998400__20150413_211104.jp

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Piękne moto :smile: zapatruję się powoli na coś takiego :biggrin: Drogo wychodzi serwis takiego cacka? nie zawodzi? :smile:

Serwis wychodzi jak inne moto i nie zawodzi latałem taki 4 lata

Stanisław tak jak Przemek pisze. Serwis na bieżąco i jest cacy, ale to w każdym motocyklu jak dbasz tak masz.

Z pewnością troszkę bardziej klocki zżera i napęd. Tutaj wg mnie nie ma miejsca na półśrodki. Motocykl nie jest lekki i jakoś tą masę trzeba zatrzymać. Aczkolwiek wiele zależy od stylu jazdy.

Jedyną bolączką jest regulator napięcia, ale o tym to chyba wszyscy wiedzą. Reszta bez zastrzeżeń

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Regulator napięcia czytałem że po drobnej przeróbce podchodzi od Yamahy R1, i jest tańszy i wytrzymały :smile:

A co do kosza sprzęgłowego, u mnie też jest dosyć głośny, ale to chyba taki urok po prostu? Ma to jakiś negatywny wpływ na coś?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Przygotowania do Rumunii. W centrum dowodzenia małe zmiany. Navi samochodowa zniknęła, a zastępuje ją TomTom 400

thumb_flm_1444907669__20151009_201941.jp

Poprzedni produkt Bagstea okazał się lekko problematyczny podczas ciaśniejszych winki i powędrował do nowego właściciela. Teraz zgościł nowy o bardziej ergonomicznych kształtach

thumb_flm_1444909848__received_168250126

Edytowane przez Marsel (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A dlaczego wybór padł na pirelli ?

Miałem poprzednią wersje Pirelli Angel ST i byłem z nich bardzo zadowolony. GT jest dwuskładnikowa co przy przelotach autostradowych i S-kach jest nie bez znaczenia. W ST na tego typu drogach zjadło mi środek gumy.

Znajomi z Polski i nie tylko latają na GT i chwalą te gumy. Sądzę iż GT jako następca ST nie będzie gorszy, a wręcz przeciwnie. Opinie w prasie branżowej także są pochlebne, dlaczego więc by nie spróbować 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...