Pablocom Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zacne pędzidło.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Marcin jakieś propozycje ? Na tą chwile nie mam pomysłu. Z początku myślałem o jakimś całym układzie wydechowym akrapa w karbonie, lecz chciałbym zachować motocykl w możliwie oryginalnym stanie wizualnym. Z tego powodu rozważam modyfikacje seryjnych kominów. Chętnie wysłucham wszelkich propozycji w temacie i zapoznam się z opiniami. Ten etap prac będzie na samym końcu, wiec jest troche czasu na przemyślenia. Co do kominów http://allegro.pl/honda-cbr-1100-xx-x11-sportowy-uklad-nowa-cena-hit-i3930441380.html 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kominy przerobic tam gdzie ja przerebialem za dwa 650 zl placilem 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kominy przerobic tam gdzie ja przerebialem za dwa 650 zl placilem Czyli gdzie jakieś info ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mam pytanie do autora, te elementy wyżej na zdjęciu są oklejone folią czy to prawdziwy carbon? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Mam pytanie do autora, te elementy wyżej na zdjęciu są oklejone folią czy to prawdziwy carbon? To jest prawdziwy karbon Kominy przerobić tam gdzie ja przerabiałem za dwa 650 zl placilem Edek / edhaust ? jeśli nie on to podeślij jakieś namiary. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Marselku, sprzęcior zacny. Niedługo będę w EPA po dziora to zamelduję się aby oblookać. Co do kanapy... Te przeszycia po szerokości na miejscu plecaka muszą być płaskie, koniecznie. U mnie jest coś jak rulon ze skóry i plecakowi strasznie w dupkę się wrzyna. Po godzinie z tyłu sam nie wytrzymywałem. Nie zapomnij upchnąć apteczki w kuferku 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) fota na szybko tuż po rozpakowaniu Zdjęcie z fona. Nie oddaje struktury materiałów. Wykonanie pierwsza klasa. Jestem zadowolony. Zobaczymy jak będzie się spisywać w boju. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) No to troszkę podłubałem przy Xie - Szyba i grzane manety założone, - dodatkowa masa dłożona, - napęd wymyty, - elektryka przejrzana i uporządkowana , - gniazdo pod zasilanie nawigacji bądź telefonu zamontowane po lewej stronie obok sterownika manetek, - gąbeczki na końcach wypełnień wymienione na nowe, - stelaż pod kufry zdjęty rozkręcony i jutro jedzie do piaskowania i w nowy lakier. Cały na koniec wymyty, wysuszony, nawoskowany, wypolerowany, zatankowany pod korek i czeka na zamontowanie stelaża po lakierowaniu. Jednym słowem plan na weekend zrealizowany Edytowane 16 Lutego 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Gratulacje Marsel... yy musimy sie spotkac i porównac xx-y 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dann pokaż swojego:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dann pokaż swojego:) Może nie na Forum A tak poważnie to możemy zrobić spot XX 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ... A tak poważnie to możemy zrobić spot XX Michale jestem jak najbardziej za 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 yy ja też powoli wszystko w swoim czasie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Michale jestem jak najbardziej za Jak co to kontakt na Priva coby wątku nie rozwalać 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzięki ludziska za miłe słowo. Xsior strzelił na tą chwile 200km i moje wrażenia z jazdy baaardzo pozytywne. O wiele lepsza elastyczność niż na VFR, ochrona przed wiatrem także wyśmienita. Komfortowa prędkość podróżowania znacząco się podniosła Można by wymienić jeszcze wiele pozytywów tego motocykla, oby tak dalej. LwG i przyczepności dla Was 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Aby zwiększyć komfort podróżowania zainstalowany nowy instrument pokładowy 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Rozpieszczasz tą swoją Hanię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ojej <3 Ale ładniutka. 1 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) piękna Hanka xD A nawigacja zawsze się przyda Edytowane 27 Maja 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przyszła pora na zmianę brzmienia na bardziej basowy, XX dostał wydechy Dominatora. Dmuchają naprawdę zdrowo 3 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Coraz fajniej się prezentuje! Wielkie gratki i szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ze względu na to iż jesień za pasem XX dostał nowe wdzianko, żeby było mu cieplej. Tym razem Bagster na zbiornik 2 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fajnie Kolejne zmiany, aż miło popatrzeć Bardzo ładny XX Pogratulować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi