PIELGRZYM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 jak tylko zdrówko dopisze to z dzieciakami na pewno zajrzę 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 za***iście że mam tam 10 min pieszo a musze jechać do Łodzi do szkoły ;/ 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak ma się tak blisko to chyba powinno się skorzystać z okazji i trzeba będzie się wybrać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Thebestof78 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 tam myślę, że chyba wezmę dzieciaki i odwiedzimy ta imprezę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
MaRRcin Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Był ktoś wcześniej na tej imprezie? Jest co pooglądać? Może z młodym się przejadę 0 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Czy to pierwsza wystawa ?Czy było już coś takiego w TM ?Był ktoś ?Edit: Byłem, coś tam z foto wrzuciłem Edytowane 9 Lutego 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Czy to pierwsza wystawa ? Czy było już coś takiego w TM ? Był ktoś ? Edit: Byłem, coś tam z foto wrzuciłem No ładnie byłeś tak blisko i nawet nie zajrzeliście do mnie... Ja też byłem na tej wystawie i nawet warto niektóre egzemplarze zachowane w bardzo dobrym stanie Jak ktoś lubi takie motorki to polecam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
pafcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Kapsel masz machinę czasu? 0 Cytuj
Kapsel Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Kurde po.........ło mi sie coś 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi