BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 kaskader 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 husarz 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Adapter 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Pit71 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Romet 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Pit71 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) sushi Edytowane 26 Marca 2014 przez Pit71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Pit71 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 amur 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Pit71 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 nanufara 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
BobeQ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 filozof 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Krayzys Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) ogień Edytowane 26 Marca 2014 przez Krayzys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
BobeQ Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Aerograf 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Rekomendowane odpowiedzi