Aidekk Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 oral 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 ambasador 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 cycek 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Kapsel Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) królewna Edytowane 19 Marca 2014 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 eliksir 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Skorupki 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Rekomendowane odpowiedzi